Ouders

Zohair El Yassini Ouders

Zohair El Yassini Ouders
Zohair El Yassini Ouders

Zohair El Yassini Ouders: Zohair Ek Yassini is een bekende politicus uit Utrecht. Het is de op drie na grootste stad en gemeente van Nederland, evenals de hoofdstad van het land en de dichtstbevolkte stad. Het is gelegen in de oostelijke hoek van de Randstad van het land.

Hij werd geboren op 17 november 1979, in het jaar 1979. Er is nog steeds veel mysterie over de ouders, het persoonlijke leven en zijn eigen familie van Zohair El Yassini dat niet aan het publiek is onthuld. Zelfs als de politicus die gegevens liever privé houdt, wisten we dat hij eerder getrouwd was voordat hij de politiek inging.

Yassini is sinds 2017 lid van de Tweede Kamer en heeft in verschillende commissies gezeten. De Volkspartij voor Vrijheid en Democratie, een conservatief-liberale politieke partij in het land, heeft hem verkozen tot parlementslid.

Als Tweede Kamerlid wil hij bijdragen aan de realisatie van de Nederlandse Droom, die een samenleving voor ogen heeft waarin iedereen die in Nederland woont, ongeacht achtergrond, religie of geslacht, kan streven naar plezier. Hij richt zich met name op samenwerking in de zorg en integratiebeleid, met een bijzondere nadruk op dit laatste.

Zohair El Yassini Ouders
Zohair El Yassini Ouders

Als resultaat van zijn benadering van communiceren met mensen, heeft Yassini aan populariteit gewonnen; hij vindt het leuk om naar hun zorgen te luisteren en te leren waar ze zich zorgen over maken in hun leven. Zijn doel is om die stemmen in de Tweede Kamer te laten horen en hun belangen te behartigen, en hij streeft ernaar dat in elke situatie met enthousiasme en weinig irritatie te doen.

Zohair El Yassini Ouders
Zohair El Yassini Ouders

El Yassini wil zich concentreren op een breed scala aan emancipatiegerelateerde onderwerpen. Het feit dat je homo of lesbisch bent of wat je genderidentiteit ook is, zou geen rol moeten spelen. Dat mag nooit een verschil maken in termen van werkgelegenheid of opleidingsmogelijkheden. Daarnaast moet ons land fysiek veilig zijn voor alle burgers. Bij de politie is kennis en informatie over lesbiennes en homo’s cruciaal. Ook is kennis en informatie over biseksuelen en transgenders nodig. De kleur roze in blauw is hierin veelzeggend. Tot slot pleit hij ervoor dat de overheid goed moet letten op de vele gezinssamenstellingen die er zijn.

Zohair El Yassini Ouders

Een van de onderwerpen waar El Yassini gepassioneerd over is, is de legalisering van conversietherapie, ook wel homo-healing genoemd. ‘Het gaat om LHBTI+-jongeren uit alle lagen van de bevolking, uit alle soorten van leven, die als gevolg van conversietherapie psychisch, emotioneel, spiritueel en seksueel ernstig benadeeld zijn’, zegt de auteur. Dit is geen politiek debatonderwerp voor amusementsdoeleinden, maar eerder een probleem dat door wetgeving moet worden aangepakt.’

Hij was een van de indieners voor een dergelijk wettelijk verbod, en ook in de Tweede Kamer is er steun voor. Als onderdeel van een samenwerking met andere politieke partijen werkt El Yassini momenteel aan een maatregel die het mogelijk maakt om degenen die homoseksualiteit beoefenen te criminaliseren en te vervolgen. Voor het eerst in mijn leven wil ik iets vieren omdat er iemand tot gevangenisstraf is veroordeeld, zegt de partijplanner.