Yuki Kempees Ouders: Yuki Kempees en Lizzy van der Ligt, twee social media-sterren, werden op 7 februari ouders van het eerste kind. De geboorte daarentegen was niet om over naar huis te schrijven, aldus Yuki in zijn meest recente stuk voor Glamour. tijdschrift.

Volgens de auteur werden weeën, epidurale middelen, intraveneuze (IV) vloeistoffen en vooral uren van pijnlijke, onregelmatige weeën gebruikt totdat de ontsluiting uiteindelijk tot de tien centimeter kroop.

Het duurde maar liefst 36 uur vanaf het moment dat de vliezen waren gescheurd tot het moment waarop het eerste persbericht verscheen. Ondanks haar inspanningen gebeurde er ‘niets’, zoals Lizzy het uitdrukte. Ook hulpmiddelen zoals een vacuümpomp bleken niet effectief.

Yuki Kempees Ouders
Yuki Kempees Ouders

Hoe groot Yuki’s wens ook is om deel uit te maken van een programma als Expeditie Robinson, ze heeft enorm veel heimwee tijdens de periode waarin het programma wordt opgenomen.

Zijn dochter Jagger is pas onlangs zijn dochter geworden tijdens de opnames van de aflevering, en hij mist haar duidelijk vreselijk. “Je hebt geen idee wat er thuis gebeurt.

Als zij mijn tweede of derde kind was geweest, had ik beter begrepen hoe alles zou aflopen’ De zangeres drukt zich als volgt uit: ‘Nu zat ik in mijn hoofd te denken aan dingen over hoe het met mijn kind ging, en het werd laat. Ik heb er veel over gepraat met andere ouders, en ze waren allemaal geruststellend, wat een opluchting was.”

Ondanks dat Yuki naar eigen zeggen geen idee had wat het betekende om vader te zijn, deed hij al mee aan een survivalgame die op de nationale televisie te zien was. “De moeilijkste uitdaging voor mij was het missen van mijn kind.

Ik kwam tot een echt besef over mijn plaats in de wereld en dat er niets belangrijker is dan dat kleine. In plaats van me zorgen te maken over mijn geldrekening, het kopen van een huis of autorijden, dacht ik alleen maar aan mijn vriendin en kind. Ik beschouwde mezelf niet eens als een goede vader of een goede echtgenoot.”

Kris Kross Amsterdam is in 2011 opgericht in Amsterdam door twee broers, Jordy en Sander, die iets anders wilden doen. Ze vormden een band genaamd Kris Kross Amsterdam als eerbetoon aan het Amerikaanse rapduo met dezelfde naam, en begonnen muziek te maken die hun verschillende smaken samenbracht.

Yuki Kempees Ouders
Yuki Kempees Ouders

Ze begonnen met het spelen van R&B en hiphop in hun geboorteplaats, maar breidden al snel hun repertoire uit met andere genres zoals moderne R&B en hiphop. Yuki Kempees werd in 2014 lid van het paar. Kris Kross Amsterdam tekende in 2015 bij de platenmaatschappij Spinnin’ Records en de band bracht datzelfde jaar hun debuutsingle “Until the Morning” uit met MC CHOCO.

Kris Kross Amsterdam bracht in februari 2016 een aantal nummers uit op het platenlabel, wat wereldwijd bekendheid kreeg. Daarnaast de internationale smash singles “Sex”, met het Amerikaanse muziekduo Cheat Codes, “Are you Sure?” met Conor Maynard en Ty Dolla Sign, en “Whenever”, met Conor Maynard en The Boy Next Door, werden allemaal op dezelfde dag uitgebracht.

Het nummer “Whenever” werd oorspronkelijk opgenomen door Shakira en uitgebracht onder de naam When, Wherever, maar het werd op een andere manier geremixt en opnieuw uitgegeven door Kris Kross Amsterdam. Het nummer werd elke dag meer dan een miljoen keer gestreamd en kreeg de aandacht van de Billboard Hot 100-hitlijsten.

Yuki Kempees Ouders
Yuki Kempees Ouders

Ze behaalden de nummer één positie in de Single top 100 met He is mine. Het is de populairste single van 2019 qua verkoop en streaming. Kris Kross Amsterdam treedt naast het uitbrengen van singles ook over de hele wereld op.

Naast het Ultra Music Festival in de Verenigde Staten traden ze op in Mysteryland in Nederland, Tomorrowland in België, Parookaville in Duitsland en Mysteryland in Nederland.

Yuki Kempees Ouders