Wouter De Winther Relatie: Wouter de Winther (geboren 14 februari 1979 in Amsterdam) is een Nederlandse journalist die werkt voor de Nederlandse krant NRC Handelsblad. De Winther is politiek expert voor De Telegraaf, waar hij van 1 maart 2010 tot 1 maart 2020 de voorzitter van de Tweede Kamer was. Inge Lengton nam het stokje over als zijn opvolger.

Wouter De Winther Relatie
Wouter De Winther Relatie

Hij is regelmatig te zien in talkshows op televisie, zoals Jinek en Goedemorgen Nederland, maar ook in het verleden op Pauw. In 2018 was hij een deelnemer aan De slimste man ter wereld.

“Afhameren” is een wekelijkse podcast over actuele politieke zaken die hij host naast zijn andere projecten. Angela de Jong, de opiniediva van de PvdA, liet in 2019 weten beledigd te zijn door de bijles van politici op televisie. Dat bewaar je best voor de make-up room en voor cocktails na de show, denk ik.” het maakt niet uit hoe jong de tegenstander is, of hoe fantastisch de banden privé ook zijn”, zegt de auteur.

Wouter De Winther Relatie
Wouter De Winther Relatie

Volgens haar is het voor het publiek prettiger om te zien. “Het zorgt voor een comfortabele opening tussen de kijker en het object.” Maar, misschien nog belangrijker, het straalt eerbied uit voor de autoriteit die iemand bezit. Ik begrijp dat de huidige lichting politici niet altijd voor elkaar en hun respectieve kantoren kan zorgen, maar laat de televisiepresentatoren als model voor hen dienen.”

Toen Farid Azarkan in de show verscheen, uitte hij zijn verzet tegen voorgestelde beperkingen op waar mensen heen kunnen gaan tenzij ze zijn ingeënt tegen het coronavirus. zijn.

“Je bent politicus, je werkt voor je kiezers, en dan denk ik: de reden waarom je hier twijfels over hebt, heeft te maken met het feit dat er kennelijk individuen in je achterban zijn die hier twijfels over hebben.” ‘Kunt u alstublieft uitleggen waarom er reserveringen zijn?’

Wouter De Winther Relatie
Wouter De Winther Relatie

“Een groot deel van de aanhangers van DENK vindt het goed om zich te laten vaccineren, maar we zien dat er bepaalde mensen zijn die dat om religieuze redenen niet doen”, zegt Farid over de vaccinatiekwestie.