Wout Brama Leeftijd: Wout Brama werd geboren op 21 augustus 1986 in Almelo, Nederland, en is een professionele voetballer. In Nederland staat hij al bekend als spöllerbrand voor de Neerlaandse vereniging FC Tweante en als directeur van PEC Zwolle.

Brama begon op achtjarige leeftijd met voetballen bij de plaatselijke voetbalorganisatie PH Almelo. Noa voetbalde al negen jaar toen we de dure club FC Tweante tegenkwamen.

Als hij 12 jaar zou zijn, zou hij FC Tweante weigeren om na de jonge groep toe te treden tot de A1-groep. De jonge club heeft in dat verband een driejarige overeenkomst met FC Tweante om deel te nemen aan voetbalwedstrijden. In 2005 begaf Doarnöast zich rechtstreeks naar de eerste van Tweante.

In 2005 deed hij mee aan de eerste als intermediair onder de voogdij van Rini Coolen. Hee spölden in totaal 29 competitiewedstrijden tijdens het seizoen. Voor het wiel skeaiden Rini Coolen der oet, en achter het wiel skeaiden Jan van Staa.

Als gevolg van zijn vuur-invasiegedrag in de loop van twee jaar, veroorzaakte umdet Karim El Ahmadi een langdurige breuk en mocht völ spöllen. Hee oonderskreef skoonwal bij FC Tweante in 2006/07, wiens contract bij de club liep tot 2010.

Coach Steve McLaren uit Engeland en Tweante, weervan’t Brama uit Nederland verdienden in 2008/09 een vaste plek in de knock-outfase van de Champions League. Eerder deze maand tekende hij een nieuw contract bij FC Tweante, waarin hij de komende twee seizoenen United Mut 2012 zou vertegenwoordigen.

Laten we de A-jeugd wör Brama de Neerlaands Elf onder 18 laten aansteken, en we nemen de jeugdselecties tot en met de Joonk Oranje! Onder leiding van Foppe de Haan mocht hij 10 keer uitkomen voor de elite jeugdploeg van de KNVB.

Op 19 november 2008 werd hij de eerste persoon die de uitdrukking gebruikte en versloeg Fire Down Hungary B. Hee was een lid van de rechterhelft van het team dat tegen het Zweedse team speelde. Ze werden verslagen met een score van 0-3 punten. Het waren twee van de drie internationals die in vlammen opgingen; onlynoa bleef over om het team te versterken.

Op 10 november 2009 mocht Brama voor het eerst schieten met het Neerlaands Elftal, tijdens een oefenwedstrijd tegen Italië en Paraguay waarin hij scoorde. Noa of Zegs van Demy de Zeeuw en David Mendes da Silva kozen Brama, een bonentrainer, uit een pool van potentiële kandidaten. Na enige tijd maakte Brama zijn eerste optreden in de finale tegen Paraguay, die eindigde in een 0-0 gelijkspel voor beide teams. Bramamos scoort in de 71e minuut een doelpunt tegen Mark van Bommel.

Wout Brama Leeftijd

37 jaar

Wout Brama Leeftijd