Vrouw Steven Berghuis

Vrouw Steven Berghuis: Steven Berghuis, een Nederlandse aanvallende middenvelder, heeft al enkele jaren een relatie en is zelfs bevallen van zijn eerste kind, een meisje genaamd Joy, in 2019. Hij kreeg dit kind met Nadine Bamberger, die destijds ook zijn vriendin was .

Nadia Berghuis, die bij Berghuis woont, is ook een sportliefhebber; ze heeft eerder meegedaan aan de marathon van Rotterdam. Afgezien daarvan is er niet veel bekend over Nadine, omdat ze heel bedreven is in het verborgen houden van haar persoonlijke leven.

Vrouw Steven Berghuis
Vrouw Steven Berghuis

Haar vader, Lesley Bamberger, is de eigenaar van de Kroonenberg Groep, die ook een belangrijke geldschieter is voor Almere City FC, waar ze opgroeide. Lesley werd overgenomen door de Kroonenberg Groep, opgericht door de opa van Lesley, Jacob Kroonenberg.

Vastgoedontwikkelaar en belegger De Kroonenberg Groep doet het buitengewoon goed. Volgens berichten heeft Lesley Bamberger door haar samenwerking met dit bedrijf een fortuin van maar liefst 1,9 miljard euro vergaard.

Steven Berghuis daarentegen doet het redelijk goed voor zichzelf. Hoewel hij eerder voor een aantal clubs speelde, waaronder Feyenoord en Watford, staat hij momenteel onder contract bij Ajax nadat hij in de zomer van 2017 de riskante overstap van Feyenoord naar aartsrivaal Ajax maakte.

Waar hij bij Feyenoord 2 miljoen euro per jaar verdiende, zal hij bij Ajax vrijwel zeker het dubbele verdienen, zo blijkt uit rapporten. Dit is een positieve stap, niet alleen qua atletiek, maar ook qua financiën.

Vrouw Steven Berghuis
Vrouw Steven Berghuis

Salaris Sport schat het huidige vermogen van Steven Berghuis op maar liefst 6 miljoen euro, een flink bedrag! Behalve dat ze aantrekkelijk en atletisch is, heeft ze ook haar hart op de juiste plaats. De vriendin van Steven Berghuis, Nadine Bamberger, is een model. Een dochter, Joy, werd geboren op 21 februari 2019 voor hen en hun echtgenoten.

Hun relatie is al een onbekende tijd aan de gang; volgens een Instagram-post van Berghuis is het echter al sinds 2015 aan de gang. Met haar donkere haar en een charmante glimlach is Nadine een prachtige jongedame.

Daarnaast weten we dat ze sportief is omdat er een online collecte is waarin ze geld verdient door de marathon van New York te lopen en zo een waardevol goed doel in Israël te helpen. $ 250 werd verstrekt door een vriend, Steven Berghuis. Bovendien heeft ze uitstekend werk verricht door haar persoonlijke leven geheim te houden.

Vrouw Steven Berghuis
Vrouw Steven Berghuis

Het is onduidelijk of Nadine toevallig naamgenoten heeft die op haar lijken, of dat ze naast model en actrice ook kickbokser is. Je kunt een brunette genaamd Nadine Bamberger op internet vinden als je goed genoeg zoekt.

En dan is er nog de achternaam. Het is nauwelijks ongehoord in de wereld van voetbal en commercie. Hoewel we niet met zekerheid kunnen zeggen of Steven Berghuis de ontmoeting met de dochter van de welgestelde Lesley Bamberger zou hebben georganiseerd, hebben we wel wat speculaties.

https://www.youtube.com/watch?v=CzsJjHpUt5A
Vrouw Steven Berghuis