Blogs

Viktor Verhulst Relatie

Viktor Verhulst Relatie: Door een foto van zichzelf en Sarah Puttemans op Instagram te plaatsen, heeft Viktor Verhulst (26) zijn relatie met de 21-jarige geverifieerd. Er wordt al geruime tijd gefluisterd dat de zoon van Gert Verhulst een nieuwe vriendin heeft. Het lijkt erop dat deze speculaties waar zijn.

Viktor Verhulst Relatie
Viktor Verhulst Relatie

In een eerdere verklaring van de vader van de Vlaamse presentator stond dat zijn zoon een nieuwe vriendin heeft, die hij omschreef als “een heel goed mens”. “We zijn best tevreden”, zegt de CEO van Studio 100 in een interview met Shownieuws.

De mogelijkheid dat Verhulst een relatie zou hebben met de 21-jarige influencer Sarah Puttemans is al langer bekend. Hoewel Puttemans en Verhulst elkaar al heel lang kennen, zou hun romantische relatie afgelopen zomer zijn begonnen. De presentatrice had ten tijde van het interview een relatie van twee jaar met K3-zangeres Marthe De Pillecyn.

Viktor Verhulst Relatie
Viktor Verhulst Relatie

De afgelopen maanden was Viktor terughoudend om veel informatie over zijn relatie met Sarah te delen. Hij laat met een oprechte foto op Instagram Stories zien dat het nog steeds een perfecte match is.

Er werd al geruime tijd gedacht dat Viktor een relatie zou hebben met Sarah Puttemans, een 21-jarig model. Hoewel de twee elkaar al een tijdje kennen, zou hij vlinders in zijn buik hebben gehad als ze elkaar afgelopen zomer hadden ontmoet. Viktor was eerder betrokken bij K3-zangeres Marthe De Pillecyn, met wie hij een tweejarige romance deelde.

Viktor Verhulst Relatie
Viktor Verhulst Relatie

Het was al een tijdje duidelijk, maar nu kan niemand ontkennen dat Viktor Verhulst (26) geen vrijgezel meer is in de meest officiële zin van het woord: hij is getrouwd.

Voor het eerst op Instagram plaatst de zoon van de oprichter van Studio 100 een foto van hemzelf en zijn vriendin, met een hart als symbool voor hun relatie.

Viktor Verhulst Relatie

Write A Comment