Sylvana Ijsselmuiden Lengte: Zijn gezin, dat bestond uit twee broers en een zus, kwam uit de stad Leeuwarden, waar IJsselmuiden werd geboren. Na de middelbare school ging ze Artist Drama studeren aan D’Drive in Leeuwarden, waar ze haar professionele carrière begon bij SBS6. Ze sprak op dit evenement over de Babes in Business en Out of Stock Deliverables-initiatieven.

Na SBS6 waren er presenterende rollen beschikbaar bij onder meer XITE, Omrop Fryslân en RTL 4. Daarnaast heeft IJsselmuiden als verslaggever voor Dumpert gewerkt en een aantal optredens gehad in de online videoserie Dumpertreeten.

Daarnaast presenteerde ze tijdens het Formule 1-seizoen de Autobahn F1 Show voor het online magazine Autobahn, dat live werd uitgezonden. IJsselmuiden werkt naast zijn andere rollen ook als fotomodel en acteur. In 2015 speelde ze als Mieke in de miniserie Fout Bloed, waarin ze lovende kritieken kreeg.

Sylvana Ijsselmuiden Lengte
Sylvana Ijsselmuiden Lengte

In 2016 speelde ze als Fleur in de film Fissa en als barmeisje in de film Fataal, die beide in hetzelfde jaar werden uitgebracht. Ze was ook te zien in onder andere de film The Masters and Hearts Fight.

In 2018 heeft de gemeente IJsselmuiden deelgenomen aan een project digitale geletterdheid dat is opgezet voor middelbare scholieren. Het blad FHM riep haar in 2020 uit tot “Mooiste Vrouw van Nederland” en nam de eer in ontvangst.

De gemeente IJsselmuiden is een van de deelnemers aan het 21e seizoen van het RTL 4 televisieprogramma Expeditie Robinson, dat in 2021 wordt uitgezonden. Sylvana IJsselmuiden is geboren en getogen in Leeuwarden, in de provincie Friesland. Ze begon met het afronden van een havo-opleiding, waarna ze de opleiding Beeldend Drama volgde.

Sylvana Ijsselmuiden Lengte
Sylvana Ijsselmuiden Lengte

Haar eerste televisieoptreden was op SBS6, dat eigendom was van John de Mol. Ze trad op in verschillende shows, waaronder ‘Uit Voorraad Leverbaar’. Sylvana heeft na haar vertrek bij SBS6 voor verschillende bedrijven gewerkt, waaronder XITE, Omrop Fryslân en RTL 4.

Sylvana is momenteel voornamelijk te vinden op het Dumpert-kanaal, waar ze thuishoort. Ze is regelmatig te zien in de videotheek Dumpertreeten, waar ze bekendheid geniet. Sylvana staat ook bekend om haar werk als presentatrice voor de Autobahn F1-show, die wordt uitgezonden op het prominente online automagazine Autobahn en wordt gepresenteerd door Sylvana.

Helaas hebben we verschrikkelijk nieuws voor de responders: de felbegeerde Sylvana is al door iemand anders opgeëist. IJsselmuiden heeft contact met autocoureur Steijn Schothorst, de zoon van autocoureur Jeroen Schothorst. Steijn Schothorst is lid van het Nederlandse Formule 1-team.

Sylvana Ijsselmuiden Lengte
Sylvana Ijsselmuiden Lengte

Sylvana IJsselmuiden maakte in 2020 op Instagram bekend dat ze eerder had gestreden tegen baarmoederhalskanker, en dat deed ze met een krachtige boodschap. De blondine kreeg een stortvloed aan liefdevolle reacties. Sylvana heeft in het verleden nog nooit zoiets gezegd. Het is niet bekend of dit gevolgen zal hebben voor haar wens om moeder te worden.

Sylvana IJsselmuiden is vanaf 2020 uitgeroepen tot ‘de mooiste dame van Nederland’, aldus FHM. De blondine werd geprezen om haar houding, die werd beschreven als ‘buurmeisje’. Ze is knap, een van de jongens, maar tegelijkertijd is ze verbluffend aantrekkelijk.

Sylvana Ijsselmuiden Lengte

1.70 m

Sylvana Ijsselmuiden Lengte