Shirley Asporaat Leeftijd

Shirley Asporaat Leeftijd: Jandino Asporaat (40), cabaretier en acteur, heeft op sociale media aangekondigd dat hij opnieuw vader zou worden. Zijn derde kind zal aan hem en zijn vrouw Shirley worden geboren.

“Het is nog steeds niet te geloven voor ons.” Er is een nieuwe baby Dino onderweg. Dus, hoe doe je het? Ik bedoel, ik weet hoe, maar hoe doe je het? Als ik aan alle grappen van Amy en Elia denk, moet ik giechelen, zodat je kunt raden hoe angstaanjagend de derde zal zijn. Met de onderstaande foto zegt Jandino: “God sta me bij.”

Shirley Asporaat Leeftijd
Shirley Asporaat Leeftijd

Jandino en zijn vrouw hebben felicitaties gekregen van een aantal bekende Nederlanders. ‘Ooooh, het is zo mooi! Chantal Janzen roept uit: “Gefeliciteerd, lieve familie!”

‘Ooooh, wat een cadeau!’ zegt Monique Westenberg. ‘Gefeliciteerd,’ roept Edsilia Rombley uit, haar oren niet gelovend: ‘Wat?’ Is er iets dat ik mis? Wanneer is dit gegaan?! Zo grappig! Gefeliciteerd! ‘Veel succes!’

Jandino heeft het geslacht van het kind niet bevestigd, maar de blauwe confetti rond de familie suggereert dat het een jongen is. Deze zomer zorgde de grappenmaker voor nog meer goed nieuws bij zijn fans, zoals zijn film Bon Bini:

Judeska in da House overtrof de grens van 1,5 miljoen kijkers. De komedies Bon Bini Holland (2015) en Bon Bini Holland 2 (2018) waren eerder beide kassucces. Aan beide films werd ook het Gouden Kalf uitgereikt, dat jaarlijks op het Nederlands Film Festival aan het publiek wordt uitgereikt.

Shirley Asporaat Leeftijd
Shirley Asporaat Leeftijd

Liefde is niets meer dan een vorm van strijd. Voor waar je in gelooft, moet je soms samen en tegen elkaar werken. Je moet vechten, en ik doe het liever met Shirley”, legt de 32-jarige presentatrice uit. Jandino daarentegen draagt ​​er geen. “Ik zie veel prachtige vrouwen, maar ik’ heb nog nooit de kans gehad om verliefd te worden op iemand anders.” ‘Ik ben gewoon tevreden met wat ik heb.’

Het geheim van hun geweldige connectie is volgens Asporaat dat hij vrij rustig in het leven staat. “Als je vijf of zes jaar samen bent, kan het heel zwaar zijn, vooral voor een man.” Dan vraag je je misschien af: “Shit, is dit het?” Ik vraag me gewoon af of het geschikt is voor vandaag. En het is meestal goed voor vandaag, maar ik zie wel wat er morgen gebeurt. Dat ‘is-dit-het-nu-gevoel’ is nooit zo bij me opgekomen.’

Shirley Asporaat Leeftijd
Shirley Asporaat Leeftijd

Dit betekent echter niet dat de twee het nooit oneens zijn. ‘Elke dag hebben we minimaal twee gesprekken, dat is de passie.’ Het ging ook een paar korte periodes uit, waarvan de langste ongeveer vijf dagen was.’ Jandino, aan de andere kant, realiseerde zich al snel dat hij zijn grote liefde niet wilde verliezen.

Samen hebben ze een kind genaamd Elia. Jandino geniet duidelijk van zijn spruitje. In hem ziet hij veel van zichzelf. “Het is niet dat ik Elijah nu al als entertainer zie, het is een beetje vroeg.” Ik ben meer een ADHD-patiënt. Hij heeft veel op zijn bord.’

Shirley Asporaat Leeftijd

63 jaar

Shirley Asporaat Leeftijd