Sarah Van Soelen Ouders

Sarah Van Soelen Ouders
Sarah Van Soelen Ouders

Sarah Van Soelen Ouders: Na het leren van Sarah van Soelens traumatische geschiedenis, waardoor ze de nieuwe liefde van muzikant André Hazes is geworden, zijn haar ouders vervuld van een diep gevoel van schaamte. Volgens Sarah en haar vader Ruud van Soelen in STORY hadden ze een open en eerlijk gesprek over hun leven.

Sarah van Soelen, de nieuwe love interest van André Hazes, heeft ook een moeilijke opvoeding gehad, vergelijkbaar met die van André Hazes. Waar André opgroeide met een alcoholische vader die jong stierf, had Sarah ook een vader die geneigd was te drinken. Wat weinig mensen weten, is dat Sarah van Soelen niet de biologische dochter van haar vader is, zoals Ruud van Soelen beweert. Sarah heeft geen contact gehad met haar echte vader, René Milan, sinds ze een kind was. “Dat beschouw ik niet als een nederlaag”, zegt ze. “Als iemand nog nooit naar een plaats is gegaan… Het is op deze manier gebeurd. Dat is het einde van dat hoofdstuk.”

Sarah Van Soelen Ouders
Sarah Van Soelen Ouders

René toonde aan dat hij inderdaad geïnteresseerd was in het leven van zijn dochter kort nadat de relatie tussen André en Sarah openbaar werd gemaakt. René deelde een krantenartikel over de connectie van zijn dochter met André Hazes op zijn Facebook-pagina, die hij met trots deelde. René schreef: “Mijn dochter stond in de krant.” Ook Sarah’s vader informeerde haar over de ontwikkeling. “Ja, hij schreef iets over André en mij op Facebook, maar dat leidde niet tot verdere communicatie. Ruud is mijn biologische vader. Hij is de liefste man op het gezicht van de planeet “De blondine in het entertainmentmagazine drukte zich als volgt uit:

Sarah Van Soelen Ouders
Sarah Van Soelen Ouders

Na een bijzonder moeilijk jaar kwam Sarah’s sterke relatie met haar moeder en stiefvader onder grote druk te staan. Sarah was destijds verslaafd aan cocaïne en dronk ook overmatig. “Sarah’s moeder en ik voelden ons allebei erg verantwoordelijk voor wat er is gebeurd”, vult haar stiefvader Ruud aan. “We waren hier totaal niet van op de hoogte. Het gebeurde recht voor onze ogen. In situaties als deze is dit echter een veelvoorkomend verschijnsel. Dan ben je een lid van de familie die blind is. Ten slotte kwam een ​​vriend van Sarah die ook betrokken was bij dat duistere rijk naar voren en vertelde haar erover. Hij oefende onnodige druk op haar uit om ons te vertellen wat ze over hem wist. Hij zou ons hiervan op de hoogte stellen als dit niet het geval was. Op een zondagavond liep Sarah naar buiten en vertelde iedereen wat er was gebeurd. Het is ongelooflijk dat we zoiets nog nooit eerder hebben gezien.”

Sarah Van Soelen Ouders

Sarah zocht vervolgens hulp voor haar verslaving in zowel ons land als Spanje, waar ze werd behandeld. Ondanks dat de kans op een terugval altijd aanwezig is, kan Sarah volgens Ruud altijd rekenen op haar therapeut voor ondersteuning. Sarah is iemand waar we enorm trots op zijn. Ze is nu anderhalf jaar nuchter en het gaat goed met haar.” Als het op haar verslaving aankomt, als Sarah iets heeft geleerd, is het dat ze nooit meer de persoon wil zijn die ze was. ouders omdat ze totaal niet op de hoogte zijn van mijn verslaving”, voegt Sarah eraan toe. “Als je verslaafd bent, doe je alles in het geheim”, zegt de auteur. Dat is meteen herkenbaar. Als gevolg daarvan begin je heimelijk tegen je eigen ouders op te treden .”

Sarah moet voorzichtig zijn, ondanks het feit dat ze zich beter voelt dan ze zich in lange tijd heeft gevoeld, niet in de laatste plaats dankzij André. ‘Ik mag niet meer drinken of drugs gebruiken. Dat is precies wat ik zocht.’ Het is niet moeilijk voor Sarah om te accepteren dat André alcoholische dranken drinkt. ‘Hij heeft het recht om zijn bier te blijven drinken,’ zeg ik. Het feit dat ik problemen heb, zal niemand anders ongerust maken. ‘Dat ik niet mag drinken, wil niet zeggen dat André dat ook niet mag.’