Blogs

Sarah Van Soelen Leeftijd

Sarah Van Soelen Leeftijd: Naast een relatie met voetballer Lars Veldwijk, het ex-vriendje van Monica Geuze, had Sarah volgens de actrice in het verre verleden ook een relatie met de broer van Tim Hofman, Sam. Dat blijkt uit zijn podcast Broers, die hij samen met zijn broer Rijk Hofman produceert en beschikbaar is op iTunes.

Sam zat vroeger in dezelfde klas als de influencer en het was rond die tijd dat de twee erbij betrokken raakten. Het was geen happy end voor het paar, zoals hij uitlegt: “Ze maakte het uit met mij binnen drie dagen na ontvangst van de e-mail.”

Sarah Van Soelen Leeftijd
Sarah Van Soelen Leeftijd

Helaas is er volgens een eerdere Holland’s Next Top Model-deelnemer geen bewijs meer om dit te ondersteunen: “Dus benaderde ze me opnieuw en vroeg of ik die e-mails wilde laten verwijderen.” “Ik heb alle foto’s nog”, vervolgt hij. “Ze was vroeger een heel aantrekkelijke jongedame.”

Deze laatste uitspraak, gedaan door van Soelen, is een verwijzing naar haar eerdere alcoholisme en afhankelijkheid. Volgens een recent interview met het Nederlandse tijdschrift Story, vertelde Sarah onlangs over haar verslaving aan cocaïne en alcohol, wat de eerste keer was dat ze er ooit in het openbaar over sprak.

Ook André Hazes’ huidige vriendin heeft anderhalf jaar in de afkickkliniek gezeten om van haar verslaving af te komen, die ze aan André toeschrijft.

Sarah Van Soelen Leeftijd

Hoewel ze vroeger verslaafd was aan alcohol, heeft ze er geen probleem mee dat haar nieuwe vriend af en toe een drankje drinkt. Ze beweert dat ze er heel goed mee om kan gaan.

“Maak je geen zorgen; ik ben een heel sterk meisje en ik ga niet drinken of drugs gebruiken als gevolg van Dré’s acties; dat hoofdstuk is af.” Verder voegt ze eraan toe dat André Hazes er alles aan doet (of zou doen) om haar op het juiste spoor te houden.

Sarah Van Soelen Leeftijd
Sarah Van Soelen Leeftijd

Sarah liet verschillende mensen, waaronder René Watzema en Fawry, de twee beheerders van de rekening, weten dat André Hazes niet regelmatig alcohol drinkt.

“Af en toe een biertje of een glaasje wijn.” Ik heb hem in dat opzicht ook vrijgelaten, omdat mijn situatie niets met hem te maken heeft”, legde ik uit.

Sarah Van Soelen Leeftijd

27 jaar oud

Sarah Van Soelen Leeftijd