Sandra Expeditie Robinson Leeftijd

Sandra Expeditie Robinson Leeftijd: Sandra Ysbrandy (geboren op 7 mei 1969 in Zeevenaar, Nederland) is een Nederlandse televisiekok. Naast MAX is ze bekend van de programma’s Het Familiediner, Carlo & Irene: Life4You, Time for MAX en Kook samen met MAX.

Ysbrandy begon in 1988 geschiedenis te studeren aan de Universiteit van Amsterdam en studeerde af in 1992. De Vrije Universiteit Amsterdam bood haar een graad in antropologie aan toen ze daar haar bachelorstudie afrondde. In de maanden daarna ging Ysbrandy aan de slag bij de Rabobank.

In 2009 begon ze haar carrière als televisiekok bij Het Familiediner, waar ze drie jaar bleef. In 2012 maakte ze haar televisiedebuut als chef-kok in het programma Carlo & Irene: Life4You, waar ze drie seizoenen het roer overnam van Rudolph van Veen.

Sandra Expeditie Robinson Leeftijd
Sandra Expeditie Robinson Leeftijd

In 2015 verruilde ze Life4You voor de SBS-serie Thuis op Zondag, die toen in totaal 40 afleveringen telde. Ysbrandy is sinds 2016 te zien in de dagelijkse chatshow Time for MAX, waarin ze live kookt terwijl de show wordt uitgezonden.

In 2017 werd Ysbrandy gecast als het gezicht van de kok, een programma van de gelijknamige omroep waar ook het MAX-programma in voorkomt. In dit programma werkt ze samen met Mounir Toub om op toerbeurt maaltijden te bereiden. Daarnaast nam ze in datzelfde jaar deel aan De Slimste Mens.

Ysbrandy zal in de jaren 2020 en 2021 juryvoorzitter zijn van de kookwedstrijd Het tasste van Gelderland, die door Jochem van Gelder wordt georganiseerd voor Omroep Gelderland.

Ysbrandy zal een van de deelnemers zijn aan het 21e seizoen van het RTL 4-televisieprogramma Expeditie Robinson, dat in 2021 wordt uitgezonden. Ysbrandy bracht ook twee kookboeken uit, waaronder een kookboek. In 2013 was dat het boek Aan de keukentafel, het jaar daarop gevolgd door het boek Appels en peren.

Sandra Expeditie Robinson Leeftijd
Sandra Expeditie Robinson Leeftijd

Werken met vuurstenen, je eigen maaltijden koken en tijd verspillen in Kroatië, dat soms extreem koud kan zijn, zijn allemaal opties. Dyantha Brooks, Jasper Demollin en Sandra Ysbrandy zijn de drie kandidaten die ‘ja’ hebben gezegd tegen het buitengewone avontuur.

Sandra is een van de vele celebs die aan het evenement zullen deelnemen. Bekijk deze pagina om alle kanshebbers voor Expeditie Robinson 2021 te zien. Zoals meestal het geval is, zijn er moeilijke tests om te ondergaan, en tijdens een van deze gevechten kreeg Sandra een flinke klap.

Sandra Expeditie Robinson Leeftijd
Sandra Expeditie Robinson Leeftijd

Ondanks dat deze keiharde baas het net overleefde, bleek de situatie later behoorlijk stressvol. “Toen ik thuiskwam, onderging ik een MRI-scan, waaruit bleek dat ik een gescheurde kruisband, een gescheurde meniscus en een breuk in mijn onderbeen had. Het is dus geen complete tijdverspilling.”

Sandra Expeditie Robinson Leeftijd

51 jaar

Sandra Expeditie Robinson Leeftijd