Rijk Hofman Lengte

Rijk Hofman Lengte : Rijk Hofman (geboren op 25 april 1997 in Vlaardingen, Nederland) is een Nederlandse YouTuber en presentator. Hofman begon zijn mediacarrière in 2016 toen hij een YouTube-kanaal creëerde waar hij vlogs plaatste over zijn dagelijkse bezigheden.

Zijn werk werd vervolgens ontdekt door het BNN-VARA-programma Guinea Pigs, waarvoor hij video’s begon te maken. Naast zijn werk met Kay Nambiar is hij sinds 2017 als presentator betrokken bij de Nederlandse televisiezender MTV Nederland, waarvoor hij een aantal webseries produceerde, waaronder Enrich your knowledge, Your mother, en Fexts on the Beach. .

Rijk Hofman Lengte
Rijk Hofman Lengte

Daarnaast trad Hoffman in hetzelfde jaar als presentator toe tot het RTL YouTube-kanaal Concentrate Bold, een spin-off van het channelconcentrate. Hij bleef te zien tot eind 2019.

Hofman was een van de deelnemers aan het twintigste seizoen van het RTL 4-programma Expeditie Robinson in 2019, toen hij op de 13e plaats eindigde nadat hij het seizoen ervoor als achtste eindigde.

Rijk Hofman Lengte
Rijk Hofman Lengte

Hofman verscheen ook in de film Friends of Lingo, die in hetzelfde jaar werd uitgebracht. Het jaar daarop verscheen Hofman als panellid in een speciale aflevering van Ranking the Stars, die werd uitgezonden als onderdeel van de oudejaarsaflevering van de tv-show Paul!

Rijk Hofman Lengte
Rijk Hofman Lengte

Tijdens de seizoensfinale van Love Island in 2020 was Hofman te zien op de Love Check-Up aftershow voor Videoland. In 2020 werd hem de Televizier-Talent Award uitgereikt,

Hij plaatste zich in de top tien van de competitie. Het YouTube-account van Rijk heeft volgens het bedrijf 133.000 abonnees (10-10-2021).

Rijk Hofman is de jongere broer van Tim Hofman, televisiepresentator en programmamaker.

Rijk Hofman Lengte

1,82 meter

Reply