Relatie Diederik Jekel: Diederik Jekel (36) is een vast gezicht op de RTL Boulevard, aangezien hij lid is van het ‘Beat The Champions’-panel en een vast gezicht op de RTL Boulevard.

Ondanks dat hij expert is op het gebied van het coronavirus, geeft hij niet veel informatie over zijn persoonlijke leven. Na zes maanden daten heeft de wetenschapsjournalist A.L. eindelijk zijn eerste foto geplaatst met zijn nieuwe partner, met wie hij nu al een half jaar samenwerkt.

Diederik is alweer een half jaar verliefd, maar zijn relatie met Eline heeft hij lange tijd geheim gehouden – tot op de dag van vandaag tenminste. De wetenschapsschrijver deelt een prachtige foto die hij maakte tijdens een wandeling in het bos met zijn lezers.

Relatie Diederik Jekel
Relatie Diederik Jekel

Zoals Jekel uitlegt: “Soms moet je je pad aanpassen als het te druk wordt, maar plotseling kom je op plekken die nog leuker waren.” “Dat is alles waar ik me dit jaar op concentreer.” Dat geldt voor alle aspecten van het leven. Als het leven anders loopt, weet je nooit welke liefde of plezier je misschien hebt gemist.”

Relatie Diederik Jekel
Relatie Diederik Jekel

Diederik beweert ook dat hij zich richt op de positieve aspecten van het leven, vooral in tijden van crisis zoals de Corona-crisis. “Dat heeft me altijd enorm veel plezier en troost gegeven”, zegt de 36-jarige tot slot. Het is niet de eerste keer dat Diederik en Eline samen in de straten van Amsterdam worden gesignaleerd. Op het Instagram-account van Eline zijn al foto’s van de twee geplaatst.

De bewonderaars van Diederik hebben een zwerm harten onder de foto achtergelaten. “Nou, absoluut, hoe schattig is deze opname”, reageert Chantal Janzen. Eddy Zoy voegt toe: “Het is een prachtige foto!” Ook via sociale media laten fans hun stem horen. “Mooi stel, ik wens jullie veel geluk”, is een van de vele reacties op de website. “En trouwens, leuke vriendin!”

Relatie Diederik Jekel
Relatie Diederik Jekel

Diederik was bijna twee jaar single voordat hij zijn vriendin Eline ontmoette en verliefd werd. Zijn eerdere relatie met Lettie Steur duurde enkele jaren nadat hij vijf jaar samen was geweest met Coosje Smid (31) – de dochter van Ernst Daniel Smid – was geëindigd in een breuk met haar (67).

In 2017 besloten ze ermee te stoppen. “Soms gaat het na vijf jaar wel weg”, zei ze destijds volgens Shownieuws. “We hebben nog steeds contact met elkaar. “We zijn en blijven zeer goede vrienden.”

Relatie Diederik Jekel