Blogs

Qucee Lengte

Qucee Lengte: Qucee begon zijn muzikale carrière bij Punchoutbattles en bracht vervolgens een aantal nummers uit. Ook trad hij meermaals op als gast voor sessies op het BNN-platform 101Barz en publiceerde hij een groot aantal solotracks.

Qucee heeft ook zijn eigen YouTube-kanaal en sinds 2016 heeft hij samen met zijn partner Nesim Najih een aantal projecten op YouTube uitgebracht onder de naam SuperGaande, waaronder straatinterviews, ‘Een SuperGaande Talkshow’ en ‘Accept De Punchline’. Qucee is ook actief op Twitter en heeft een Facebookpagina.

De relatie tussen Quentin en Stefanie, zijn jeugdliefde, bestaat al heel lang. Het echtpaar is nu de ouders van een groot aantal kinderen.

Qucee Lengte
Qucee Lengte

Quentin Correia, beter bekend onder zijn artiestennaam Qucee, is een vlogger die zijn eigen YouTube-kanaal heeft, dat je hier kunt vinden. Daarnaast heeft hij, naast zijn persoonlijke blog, een populair YouTube-programma genaamd “Supergaan”, waarin hij samenwerkt met Nesim om willekeurige mensen te interviewen.

Qucee heeft in het verleden ook als battle mc gewerkt en organiseerde een groot aantal gevechten op sites zoals PunchOut Battles en andere soortgelijke sites. Na de aankondiging op Twitter dat hij op 18 januari 2016 niet meer zal deelnemen aan gevechten, verlaat Qucee officieel de vechtscène.

“Supergaan” verwijst naar een Nederlands kunstenaarsduo bestaande uit Nesim Najih (pseudoniem van Nesim El Ahmadi) (geboren in Terneuzen, Nederland, op 19 april 1993) en Qucee (pseudoniem van Quentin Correia) (geboren in Terneuzen, Nederland, op april 19, 1993). (Rotterdam, 1 januari 1992).

Qucee Lengte
Qucee Lengte

Daarom maakt het duo sinds 3 februari 2016 komische video’s en andere series voor hun gelijknamige YouTube-kanaal. Sinds juli 2017 treden ze ook op als dj-duo onder dezelfde naam en hebben ze meerdere singles als rapduo uitgebracht, die allemaal te vinden zijn op hun website.

In juli 2017 deed het duo een serie straatinterviews met twee jongens uit de buurt. “Neem me niet kwalijk, doe normaal!” riep het kind uit toen een van de twee presentatoren een tweede vraag stelde. De jongen drukte dit op een grappige manier uit, waardoor de video enorm populair werd op YouTube.

Het team kwam op het idee om een ​​nummer te schrijven met deze bekende woorden. Het nummer werd uitgebracht onder de naam Pardon Doe Normal en won snel aan populariteit, net als de video. Het piekte op nummer 41 in de Nederlandse Singles Top 100-hitlijst en stond daar in totaal 14 weken.

Qucee Lengte
Qucee Lengte

Hierna koos het paar ervoor om hun tijd gedeeltelijk aan muziek te wijden, waaronder het spelen als DJ en het uitbrengen van tal van nummers als rapduet. Ze zijn sinds december 2017 getekend bij Ali B’s platenlabel TRIFECTA en zullen dat blijven doen.

In samenwerking met rapper Keizer. uit bracht het duo het nummer Wat een meer? in september 2017. Accept en In Je Town zijn twee andere nummers van het paar die zijn uitgebracht.

Qucee Lengte

bijna 1,78 meter

https://www.youtube.com/watch?v=NG_A8VYz6Ck
Qucee Lengte