Nikkie Plessen Lengte : Nikkie Plessen (geboren op 8 mei 1985 in Utrecht, Nederland) is een modeontwerper, acteur, presentator, model en zakenvrouw uit Nederland. Zijn televisiedebuut kwam in 1998 toen hij als gastster optrad in de soap Langs de weg naar morgen.

Ze nam deel aan de televisieserie Goede tijden, slechte tijden die begon in 2000, toen ze drie maanden lang Nikki speelde, een semi-gastrol. Ze was ook te zien in gastoptredens in de televisieprogramma’s Wet en Waan, Costa! en IC.

Plessen keerde in 2003 terug bij ONM, dit keer in de rol van Lizzy Vehmeijer. In deze rol, die ze eerder had gespeeld, nam ze het stokje over van actrice Vivienne van den Assem. Ze verscheen vervolgens in de comedyserie Kees & Co, waar ze de rol van Maril speelde, voordat ze verder ging met andere projecten.

Nikkie Plessen Lengte
Nikkie Plessen Lengte

Plessen begon zijn VJ-carrière bij TMF op 6 september 2006 en werkt daar sindsdien. Renate Verbaan, die eerder voor RTL 5 werkte, werd vervolgens door haar vervangen. Sindsdien is ze op de show Reaction, die ze heeft gehost. Ze verscheen ook van tijd tot tijd in de late-night talkshow van Reaction, De Dagrand.

Eind 2007 werd ze herenigd met oud-collega Sascha Visser, met wie ze eerder in de film Kees & Co te zien was. Hij ging aan de slag als VJ bij TMF, waar hij onder meer Reaction host.

Plessen voltooide de overstap van RTL 4 naar RTL 5 in 2008. RTL 5 zendt programma’s uit als Can’t Buy Me Love, Miss & Mrs. Perfect, We Love The 90’s With Nikkie en vanaf oktober 2010 Holland’s Best Fashion Designers. .

Na afronding van dit programma koos ze ervoor om haar mode-ambities na te jagen en lanceerde ze haar eigen modelabel. In 2011 werd het merk NIKKIE aan het publiek voorgesteld.

Daarna richtte ze het kledinglabel Nik & Nik op. De modeontwerper maakte in december 2016 kennis met haar rolmodel Kate Moss en sindsdien heeft ze Kate gekozen als het gezicht van haar modelijn.

Nikkie Plessen Lengte
Nikkie Plessen Lengte

Ze werkt ook samen met presentatoren zoals Fiona Hering en BeautyNezzas voor haar dagelijkse lifestyle-portaal YoursToday.com, evenals met andere beroemdheden. Ze richtte het bedrijf N-Labels op om haar kledingmerken samen te voegen. Ze heeft ook haar eigen cosmeticalijn, die ze vorig jaar introduceerde.

Plessen zit sinds april 2020 in de jury van Dragons’ Den en is ook investeerder in het populaire televisieprogramma. Nadat uit gegevens van het UWV bleek dat het modebedrijf van Plessen tijdens de coronapandemie van 2020 ruim 927.000 euro aan overheidssubsidies had ontvangen als onderdeel van het initiatief Noodmaatregel Overbrugging voor Werkgelegenheid, haalde Plessen het nieuws.

Nikkie Plessen Lengte
Nikkie Plessen Lengte

Het door het kabinet opgestelde economische hulppakket. Als gevolg van de media-aandacht reageerden Plessen en haar man, Ruben Bontekoe, door het grootste deel van het geld terug te betalen en te stellen dat het paar “miljoenen aan belastingen en verzekeringen betaalt”.

Als ambassadeur van Dance4life voegt Nikkie Plessen zich bij andere celebrities zoals model Cato van Ee en DJ Hardwell. Ze heeft een aantal evenementen gepresenteerd, waaronder het Dance4life-evenement in 2008, 2010 en 2011, en ze is ook in verschillende andere hoedanigheden verbonden aan Dance4life.

Nikkie Plessen Lengte

5 ft 6 inch / 168 cm

Nikkie Plessen Lengte