Nicol Kremers Leeftijd

Nicol Kremers Leeftijd: Niklas werd geboren op 29 maart 1990 in het St. Joseph Ziekenhuis in Eindhoven, Nederland. Haar familie, waaronder haar ouders, zus en broer, groeide op in de wijk Stratum. De volksbuurt van Eindhoven is een onopvallende maar heerlijke plek om te wonen.

Daar heeft ze haar basis gelegd voor een realistische kijk op het leven. Doe het gewoon en beoordeel mensen niet op hun geschiedenis, maar op wie ze zijn als individuen.

Nicol Kremers Leeftijd
Nicol Kremers Leeftijd

Een jaar na het afronden van de basisschool en het behalen van haar havo/vwo-diploma begon Nicol aan de opleiding Bedrijfskunde. Daar ontdekte ze dat haar echte interesse ligt op het gebied van keuken en gastvrijheid.

Na het afronden van de Horeca opleiding “De Rooi Pannen” in Eindhoven is zij gaan werken in diverse restaurants in zowel Nederland als Frankrijk en België.

Naarmate de tijd vorderde, merkte Nicol dat hij in het beroemde Italiaanse restaurant Antonio’s werkte. Door hun relaties met tal van beroemdheden, waaronder Bruce Springsteen en een groot aantal PSV-voetballers, is dit restaurant bekend geworden.

Haar enthousiasme voor koken wordt in deze omgeving verder gekoesterd. Ook nu nog geniet ze van heerlijk koken en een volle tafel met tevreden gasten.
Nicol heeft naast zijn eerdere interesses ook een fascinatie ontwikkeld voor mode en sieraden.

Nicol Kremers Leeftijd
Nicol Kremers Leeftijd

Peter Gillis is eigenaar van het bedrijf Unique Vastgoed, waar Nicol sinds april van dit jaar in dienst is. Nicol werkt samen met haar partner Peter, de liefde van haar leven, hard en geniet van het leven als koppel.

Met uitzondering van haar familie en dierbaren, herinnert Nicol zich met plezier de tijd die ze doorbracht met haar moeder, Ma Gillis. “LINDA.nl” interviewde Nicol Kremers (31) over het leven van zijn familie achter de schermen en deelde enkele van zijn persoonlijke ervaringen. Onder haar vele uitspraken zijn: “De kritiek op de vakantieparken is belachelijk”, “Ik wil absoluut geen kinderen meer met Peter Gillis”, en “Ik wil absoluut geen kinderen meer met iemand anders” (59).

Nicol legt uit dat zij en Peter zorgvuldig beslissen wat ze over de kinderen in hun serie laten zien. De ouders vinden dat ze die beslissing zelf moeten nemen. Nicol legt uit dat als ze opnames hebben, ze in de buurt zijn. Ze zijn alleen niet op video opgenomen, dat is alles.

Nicol Kremers Leeftijd
Nicol Kremers Leeftijd

Peter heeft drie kinderen, maar ik heb vier kinderen van vier, vijf, zes en tien jaar oud. Ik wil dat ze vrij zijn om zelf te beslissen of ze wel of niet op de foto willen.”

“Ze hebben een geweldige tijd om naar de serie te kijken.” We krijgen echter al een hele reeks onuitnodigende opmerkingen over onszelf. De gedachte dat mijn kinderen ermee om moeten gaan, wil ik niet dat ze er ook mee te maken krijgen.”

Nicol Kremers Leeftijd

bijna 39 jaar oud

https://www.youtube.com/watch?v=vl55BJ64pZ8
Nicol Kremers Leeftijd
Blogs Top 100