Mo Bicep Lengte

Mo Bicep Lengte: Mohamed Lemhadi (geboren op 9 september 1990 in Breda, Nederland) is een Nederlandse vlogger en ondernemer. Mo Bicep en Mo Hemp zijn de pseudoniemen die Lemhadi gebruikt om zich te onderscheiden van de rest van de menigte. Volgens hem was zijn bijnaam Mo, die hij koppelde aan de naam van zijn grootste spiergroep (de biceps) om tot de uiteindelijke naam te komen.

Lemhadi, geboren op 9 september 1990 in de arme wijk Hoge Vucht, Breda, werd geboren als zoon van een gezin van Marokkaanse immigrantenarbeiders. In 1969 arriveerden zijn vader en dertig andere Marokkanen in Breda, Nederland, om in een conservenindustrie te werken.

Mo Bicep Lengte
Mo Bicep Lengte

Nadat hij was gestopt met school, leefde Lemhadi een zittend leven en worstelde hij de rest van zijn leven met depressies. Lemhadi woog 107 kg op 1 november 2012, toen de foto werd genomen. In december van dat jaar begon hij te sporten en nam hij een gezondere manier van leven voor zichzelf aan.

In 2016 begon hij met het plaatsen van sportvideo’s van zijn trainingen op Instagram, dat al snel populair werd.

Binnen anderhalve dag na het plaatsen van zijn debuutvlog was deze al 150.000 keer bekeken. Naast vloggen is Lemhadi een retailer van voedingssupplementen. Hij heeft ook zijn eigen sportschool en een garage voor zijn auto.

Mo Bicep Lengte
Mo Bicep Lengte

De Lamborghini van Dave Roelvink werd in juni 2020 getotaliseerd en Lemhadi kwam hierdoor onder de aandacht van de media. Op 19 januari 2021 heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) Lemhadi bevolen te stoppen met het gebruik van valse volgers en frauduleuze likes op hun sociale media-accounts.

De ACM heeft vastgesteld dat Bicep Papa valse likes en nepvolgers heeft gebruikt om zijn artikelen, zoals voedingssupplementen, op Instagram te promoten in ruil voor een vergoeding, zo blijkt uit de bevindingen.

In de periode september 2018 tot augustus 2020 kocht Bicep Papa volgens het onderzoek van ACM 98.000 volgers en 27.000 likes op Instagram.

Mo Bicep Lengte
Mo Bicep Lengte

Het bedrijf Bicep Papa van Lemhadi kan een boete van maximaal 100.000 euro krijgen als blijkt dat het consumenten heeft misleid door het gebruik van valse likes en nepvolgers. Lemhadi is getrouwd en heeft twee kinderen, een van hen is een dochter.

Mo Bicep Lengte

Lengte: 1m94

Mo Bicep Lengte