Mees Telkamp Ouders

Mees Telkamp Ouders: Ze schuilden niet in een kelder ergens in de buurt van Tikrit, zoals anderen speculeerden. Maar in Hilversum wonen drie tieners bij hun ouders: Sanil Boughlalah (19), Hein Busschers (18) en Mees Telkamp (19). (18).

De Jeukbier kan ‘Schuld van GeenStijl’ roepen wat hij wil, maar in de tussentijd staan ​​we niet bij de ouders die naar adem snakken in de intercom. Hij is beschreven als ‘zeer ontvlambaar’ (Sanil), ‘niet verschrikkelijk maar slim’ (Hein), en ‘een vervelende jongen’ (Mees).

Mees Telkamp Ouders
Mees Telkamp Ouders

Hoe dan ook, op het Alberdingk Thijm College in Hilversum probeerde het paar zich als grote jongens te gedragen, maar tijdens hun vakantie veranderden ze in levensbedreigende vechtersbazen met een bloeddorst naar vernietiging.

Bij zeker twee afzonderlijke incidenten op dezelfde avond zijn volgens het OM dat ontdekte na het vertalen van documenten, het horen van dertien getuigen en het bekijken van bewakingscamerabeelden, personen in leven geslagen en doodgeschopt.

Het OM is nu van mening dat Sanil, Hein en Mees de hoofddaders van de moord op Carlo Heuvelman in de kraag hebben gepakt en vervolgen.

Mees Telkamp Ouders
Mees Telkamp Ouders

In de e-mail staat een zeer goede aanbeveling voor TokTok (of TikTak, wat het ook is). Volgens een mailer gaat Mees Telkamps head kicker TikTak?) ‘lichtjes viraal’ vanwege zijn optreden.

We kennen in ieder geval Mees Telkamp allemaal als een van de Hilversumse head kickers, en als een van de voornaamste daders van de geweldsuitbarsting op het eiland Mallorca. Volgens het OM wordt hij verdacht van medeplegen van doodslag, tweemaal poging tot doodslag en tweemaal openlijk geweld op het eiland.

Mees Telkamp Ouders
Mees Telkamp Ouders

Ook op sociale media blijkt Mees een grote mond te hebben: ene Mandy alias Despairaid, een LHBTI-persoon, zou naar de moeder van Mees Telkamp ‘screenshots’ hebben gestuurd, waarop zoon Mees haar beet: ‘You are ishen kkr mongool’ en ‘Kkr intuïtie, queer je bent de laagste van de samenleving, je gaat haar groen kleuren.”

Maar is het eigenlijk Mees Telkamp die aan de lijn is? We weten in ieder geval al dat Mees Telkamp zijn Instagram-handle heeft gewijzigd in stein.rundrok, en de profielfoto van dat account is identiek aan de profielfoto voor het account van een ‘Mees Telkamp’ op de TikTok-app voor het delen van video’s.

Blogs Top 100