Martyn Ford Lengte : Als fitnessmodel en bodybuilder werd Martyn Ford geboren op 26 mei 1982 in Birmingham, Engeland, onder het sterrenbeeld Tweelingen en met de Britse nationaliteit. Ook bekend als The Nightmare of The Hulk, staat Ford bekend om zijn werk als The Nightmare en The Hulk.

Met zijn ouders bracht Martyn zijn hele jeugd door in Engeland, waar hij zijn dagen doorbracht met cricket spelen in zijn achtertuin en het kijken naar crickettoernooien op televisie. Terwijl andere kinderen ernaar streefden voetballer of basketballer te worden, wilde ik schrijver worden.

Martyn Ford Lengte
Martyn Ford Lengte

Na het realiseren van zijn droom om cricket te spelen, ontmoette Martyn wat tegenstand. Toen hij wedstrijden begon te winnen, begon het echter te veranderen. Helaas voor hem werd hij tijdens een van zijn trainingen door de bliksem getroffen.

Martyn had een blessure en kreeg besmettelijke mononucleosis, waardoor hij meer dan een jaar bedlegerig moest blijven. Dat ene jaar was genoeg voor Martyn om alle hoop op een eigen cricketcarrière te verliezen, en hij ging op zoek naar andere activiteiten die hij leuk zou vinden en in plaats daarvan succesvol zou zijn.

Martyn Ford Lengte
Martyn Ford Lengte

Na zijn inschrijving op de middelbare school nam Martyn de beslissing om een ​​carrière als bodybuilder na te streven in plaats van zijn opleiding voort te zetten en een diploma te behalen. Nadat hij had begrepen dat hij geen cricketcarrière zou kunnen nastreven, verhuisde Martyn naar de sportschool, waar hij al zijn woede en woede kwijt kon.

Werken met grote gewichten was voor hem vanzelfsprekend, net als veel moeite doen en flink trainen – de verbeteringen in zijn lichaamsbouw werden duidelijk na slechts een paar weken van regelmatige trainingssessies.

Martyn Ford Lengte
Martyn Ford Lengte

Het begin van zijn carrière als fitnessmodel werd gemarkeerd met de publicatie van zijn eerste fitnessmagazine en sindsdien is hij verschenen in tal van prominente tijdschriften en model voor een verscheidenheid aan bekende merken van over de hele wereld. Kleding en uurwerken zijn inbegrepen. Hij is momenteel ook de eigenaar van zijn eigen sportschool.

Ondanks het feit dat Martyn geen acteur is, verschijnt hij in verschillende films, waaronder de film ‘Kingsman: The Golden Circle’ uit 2017, evenals de films ‘Redcon-1’ en ‘Accident Man’ uit 2018.

Martyn Ford Lengte

6 ft 8 inch (2,03 m)

Martyn Ford Lengte