Mark Elbers Leeftijd

Mark Elbers Leeftijd: Zijn zoete stem, die uit zijn tenen komt, heeft hem de titel van ‘beste Elvis van Nederland’ opgeleverd. Mark Elbers geeft drie uitverkochte concerten in de Heilige Clemenskerk voordat hij naar de Effenaar in Eindhoven verhuist voor een vierde concert.

De eerste van een reeks van drie concerten vindt plaats op donderdagavond en de rij mensen die graag het park in wilden, begon zich te vormen ruim voordat de deuren van de kerk opengingen. Ze worden op geen enkele manier in de steek gelaten.

Mark Elbers Leeftijd
Mark Elbers Leeftijd

Naast een bijna vlekkeloos optreden van combo en orkest, is de achtergrondzang voorzien van een diverse groep uitstekende zangers, een suggestieve lichtshow en een prachtig dansduo dat prachtig, modern en met evenveel gemak rock & roll kan dansen. En natuurlijk is er de geruststellende stem van Elbers zelf.

Elbers merkt halverwege het concert op dat de bijnaam ‘Elvis & Friends’ een betere keuze was geweest. Bijvoorbeeld Chris Rea en Mud’s kerstcrackers, een cover van Fats Domino’s Bridge over troebel water en doedelzakspelers die voorbij slenteren als een prelude op Oh Danny boy, de pijpen roepen allemaal.

Ik droom van een witte kerst met kerstmutsen en ‘sneeuw’, en het is een feestelijke plek. Elbers neemt even plaats, begeleid door sympathieke deuntjes. Hij zingt het nummer dat de meest emotionele reactie van zijn broer oproept.

Mark Elbers Leeftijd
Mark Elbers Leeftijd

Als afsluiter is er een fantastische Elvis-medley. Het publiek doet mee door met de handen boven het hoofd te zwaaien, mee te zingen en mee te klappen. Ze hebben genoeg energie om een ​​toegift te geven, en als de show inderdaad voorbij is, zullen ze nog een toegift spelen.

De sluitingstijd van horeca en supermarkten is vervroegd, medewerkers moeten vaker thuiswerken en thuis mogen niet meer dan vier gasten tegelijk ontvangen worden.

Mark Elbers Leeftijd
Mark Elbers Leeftijd

In de late uurtjes van vrijdag onthulde de regering een hele reeks nieuwe coronaregels. Verder is de voorzitter van het Sint Comité in Tilburg afgetreden en is bekend geworden dat zanger Mark Elbers, ook wel bekend als de ‘Nuenense Elvis’, is overleden na een strijd tegen kanker.

Mark Elbers Leeftijd

bijna 53 jaar oud

Mark Elbers Leeftijd