Marianne Luning Leeftijd

Marianne Luning Leeftijd: Marianne is styliste voor modehuis vtwonen. Je herkent haar misschien van het tv-programma ‘Weer verliefd op je huis’. Haar uiteindelijke doel is om anderen geluk te brengen door middel van haar kunst, en ze is maar al te blij om de meest exquise vtwonen-metamorfosen uit te voeren. Ze geeft de voorkeur aan een meer rechttoe rechtaan stijl die warm en rechttoe rechtaan is, maar met een knipoog.

Ze zit al meer dan 28 jaar in het vak van styling en interieurontwerp en heeft in veel verschillende hoedanigheden gewerkt. Hoe houdt ze het tempo vol? Ze hecht veel waarde aan een goed functionerend team. Uiteindelijk gelooft ze dat een baan effectief is als ze het leuk vindt en als anderen erdoor geïnspireerd raken en met nieuwe ideeën komen.

Marianne Luning Leeftijd
Marianne Luning Leeftijd

Marianne heeft aangegeven dat ze de voorkeur geeft aan tijdloze kleding, maar dat ze de voorkeur geeft aan kleding die op de juiste manier is vervaardigd. Als gevolg hiervan zijn ze niet gecreëerd door kinderen of door uitbuiting. Verder vindt ze het cruciaal dat ze hem over vijf jaar nog wil dragen. Haar garderobestijl is ook vrij rechttoe rechtaan, met of zonder felgekleurde accessoires die de aandacht trekken.

Marianne heeft een houten vakantiehuis van 35 vierkante meter in Waterland, vlakbij Amsterdam, waar ze helemaal op haar gemak kan zijn en zich kan uitleven. Terwijl ze vanuit haar bedstee de zon kan zien opkomen en een lekker vuurtje in de tuin heeft, wordt ze in haar vakantiehuisje niet afgeleid door de televisie, simpelweg omdat die er niet is.

Toen ze het huis ging bekijken, was ze een van de vele mensen die het gingen bekijken, maar iedereen besloot dat niet te doen omdat er een vervallen caravan in de tuin stond. Je kon de overblijfselen zien en ruiken van een drugsverslaafde die hier al jaren woonde.

Dit weerhield haar echter allerminst! Ze maakte zelf alles in de trailer schoon en heeft er toen lang in gewoond, tot het bijna uit elkaar viel van de spanning. Tegen die tijd had ze genoeg geld gespaard om het vakantiehuis om te toveren tot haar droomhuis en het steigerproject in haar eentje aan te pakken.

Marianne Luning Leeftijd
Marianne Luning Leeftijd

Je zou denken dat je in een vakantiehuis kunt uitrusten, maar dat is niet altijd het geval. Tuinieren is een tijdrovende bezigheid, vooral in de zomer. Hoewel het ontspannend is om aan het meer te zitten, groeit het riet dat ernaast ligt in een alarmerend tempo.

Daarnaast moet het gras regelmatig worden gemaaid, moet onkruid worden uitgeroeid, moeten wilgen worden geknot en moeten rozen worden gesnoeid. Als het op eten aankomt, heeft ze niet veel keuze.

Omdat er geen gasfornuis is, vertrouwt ze op de barbecue om te koken. Normaal gesproken eet ze niet dagelijks vlees, maar wel als de barbecue aanstaat. Met een stokbrood en een fatsoenlijke salade is dit gerecht gewoon heerlijk. Daarnaast zal er een verscheidenheid aan gegrilde groenten zijn, evenals handgemaakte sauzen, marinades en currypasta’s om uit te kiezen. En het maakt haar niet uit of dit alleen voor haar is of met een groepje vriendjes; geen van beide is belangrijk voor haar.

Marianne Luning Leeftijd
Marianne Luning Leeftijd

Buiten het huis geniet ze het meest van de aanlegsteiger, na de tuin, waar alles constant in beweging is. In plaats daarvan kiest ze ervoor om met haar hond Yogi op de klif te zitten, waar ze het landschap, inclusief de zonsopgang en zonsondergang, en de rust en stilte in haar hoofd kan bewonderen.

Marianne is helaas alleen in dienst van Sanoma Media, die zowel het televisieprogramma vtwonen als het blad vtwonen produceert. Er is echter een overvloed aan alternatieve interieurstylisten die op een vergelijkbare manier te werk gaan.

Marianne Luning Leeftijd

bijna 63 jaar oud

Marianne Luning Leeftijd