Maan De Steenwinkel Lengte : Maan de Steenwinkel (geboren 10 februari 1997), ook wel gewoon Maan genoemd, is een Nederlandse zangeres en actrice die het meest bekend staat om haar werk in de film- en televisie-industrie. De Steenwinkel kreeg oorspronkelijk veel aandacht na het winnen van het zesde seizoen van The Voice of Holland.

Sindsdien is ze te zien in de Nederlandse televisieserie De beste zangers van Nederland en in de Nederlandse versie van de hitshow Dance Dance Dance. De Steenwinkel werd geboren in Utrecht. Een jaar later verhuisde het gezin naar Bergen, in de provincie Noord-Holland. Zowel haar vader als moeder werkten op het gebied van televisieproductie en haar moeder was een handwerkinstructeur.

Voor haar middelbare school ging ze naar het Murmellius Gymnasium in Alkmaar. Toen de Steenwinkel auditie deed voor seizoen zes van de Nederlandse zangwedstrijd The Voice of Holland, deed ze auditie als lid van Team Marco. Ze voerde “The Power of Love” uit tijdens haar blinde auditie, waarbij alle vier de coaches hun stoelen draaiden als reactie op haar optreden.

Maan De Steenwinkel Lengte
Maan De Steenwinkel Lengte

Op 29 januari 2016 is de Steenwinkel bekend gemaakt als winnaar van de wedstrijd. Als resultaat van haar overwinning bracht ze de single “Perfect World” uit, die goud werd gecertificeerd en nummer 40 bereikte in de Nederlandse hitlijsten. Haar vervolgsingle, “Ride It”, was ook een hit, met vergelijkbare niveaus van populariteit.

Na zowel in seizoen tien van The Best Singers Of The Netherlands als in seizoen drie van Dance Dance Dance te hebben gestaan, ging de Steenwinkel in 2017 verder met andere projecten. Het album Onverstaanbaar, dat in januari 2020 verscheen, was haar eerste poging.

Maan de Steenwinkel (bijnaam:) is een Nederlandse acteur, geboren op 2 oktober 1997 in Bergen, Nederland. Anno 2021 staat de televisiepersoonlijkheid bekend om haar werk aan Voice of Holland. Maan de Steenwinkel is 24 jaar en heeft het sterrenbeeld Waterman als geboorteteken.

Maan’s professionele carrière begon met haar optreden in de Nederlandse televisieshow The Voice of Holland. In 2016 wonnen Maan, die toen 18 jaar was, en zijn coach Marco Borsato in het zesde seizoen van de talentenjacht.

Maan De Steenwinkel Lengte
Maan De Steenwinkel Lengte

Wetende dat dit een opstapje naar succes was, werd duidelijk toen ze zich een jaar later met succes in de Nederlandse muziekindustrie vestigde. Succesvolle singles als Stay with Me en He is van Mij bleven bijvoorbeeld wekenlang in de Nederlandse hitparade staan ​​nadat ze uitkwamen.

Dat Maan een carrière in de muziekindustrie wilde nastreven, was op zich al een verrassing. Geen van haar ouders is bijvoorbeeld op enigerlei wijze betrokken bij de muziekindustrie. Haar vader, Siebe de Steenwinkel, is directeur bij de Nederlandse Water- en Rioleringsmaatschappij (DWDD).

Maan had sinds begin dit jaar een relatie met DJ Tony Junior. Het duurde even voordat de twee naar buiten kwamen over hun romance, maar dat deden ze via een Instagram-afbeelding waarop de twee zoenden naast een waterval. De twee kregen eind 2019 ruzie.

Maan De Steenwinkel Lengte
Maan De Steenwinkel Lengte

In het geval dat je een relatie hebt met een DJ, is het redelijk om aan te nemen dat je op zijn minst een handvol van zijn tracks kent. Deze vlieger hield het daarentegen niet bij Maan. Toen ze als gast op Radio 538 verscheen, maakte ze een vreselijk gênante fout.

Het was aan Maan en een andere gast in de show om uit te zoeken van wie het nummer was. Ze waren succesvol. Het is waar wat je denkt: Maan had geen idee van wie de nummers waren.

Het is begrijpelijk dat beide radio-dj’s in lachen uitbarsten toen Maan zei geen idee te hebben wie de nummers waren aan de hand van hun titels. Coen en Sander vertelden hen dat de spullen van haar eigen vriend Tony Junior waren, en Maan had (begrijpelijkerwijs) het gevoel alsof ze door de grond zakte van schrik.

Maan De Steenwinkel Lengte

1,4 meter

Maan De Steenwinkel Lengte