Loes Reijmer Leeftijd

Loes Reijmer Leeftijd
Loes Reijmer Leeftijd

Loes Reijmer Leeftijd: Loes Reijmer is sinds de oprichting in 2010 stafschrijver bij de Volkskrant. Ze heeft de luxe om over bijna alles te kunnen schrijven wat ze maar wil, maar er zijn een aantal dingen die voor haar consistent blijven. Ze doet haar best om intelligente dingen te uiten over zaken die vaak als triviaal worden beschouwd, zoals onder meer online cultuur en televisieshows.

Loes Reijmer Leeftijd
Loes Reijmer Leeftijd

Ze heeft een gezonde obsessie met onderwerpen als feminisme, seksisme en de representatie van vrouwen, zowel in haar professionele als persoonlijke leven. En dat alles wordt meestal samengebracht in de rubriek New Window, die elke zaterdag in het zaterdaggedeelte van de krant verschijnt. Ze was een van de oorspronkelijke ondertekenaars van het manifest tegen GeenStijl, dat in mei verscheen.

weet veel van onder andere online cultuur, online shaming, feminisme, seksisme en de media. Ze studeerde geschiedenis, politieke wetenschappen en journalistiek op universitair niveau. is in staat om je te instrueren hoe je je eigen persoonlijkheid in je werk kunt laten zien omdat ze geen fan is van ‘hij zei/ze zei’-journalistiek, waarin beide kanten aan het woord zijn en de lezer geacht wordt dit zelf uit te zoeken .

Loes Reijmer Leeftijd
Loes Reijmer Leeftijd

Loes was anderhalf jaar coördinator zaterdagsector Vonk voordat hij met pensioen ging. Wanneer ze wordt gevraagd om het werk van iemand anders te begeleiden, ziet ze snel punten die verbeterd kunnen worden. Als mentor is ze opgewekt en eerlijk over haar eigen aanpak en twijfels, maar ook over haar eigen zorgen. Van haar mentee verwacht ze het volgende: enthousiasme natuurlijk, maar ze hoopt ook veel van jou te krijgen.

Loes Reijmer Leeftijd

Ik heb me lang afgevraagd hoe lang het zou duren voordat Nederlandse vrouwelijke columnisten in brand zouden vliegen voordat ze werden ontslagen. En ja, het is waar. Ondanks dat ze zelf zwanger is, heeft Loes Reijmer van de Volkskrant niets positiefs te melden over Romy.

Binnenkort gaat ze ‘weer aan het werk’. Ze begint met het uitleggen van het probleem met Romy’s stijl van productpromotie, die ze verschrikkelijk jaloers vindt. Loes kan door haar heen kijken, ondanks dat er niets is om door te kijken, toch dient het frame een belangrijker doel.

Loes Reijmer Leeftijd

haar leeftijd is bijna 40 jaar oud