Leroy Molkenboer Ouders

Leroy Molkenboer Ouders
Leroy Molkenboer Ouders

Leroy Molkenboer Ouders: Voor het eerst in een jaar gaat Leroy Molkenboer (29), die we allemaal kennen als de vriend van Maxime Meiland (25) een nieuwe uitdaging aan. Na een aantal jaren dienst besloot hij een carrière als freelance cameraman na te streven. Dat zegt Leroy op Instagram.

Na vier uitstekende jaren bij Hoens Creative en daarvoor acht jaar bij Talpa Radio is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Op zijn Instagram-profiel drukt Leroy zijn gedachten uit. Vanaf 1 augustus is de aanstaande ouder te huur als freelance cameraman.

Leroy Molkenboer Ouders
Leroy Molkenboer Ouders

Hij spreekt zijn dank uit aan zijn vroegere werkgevers voor ‘alles’. ‘Ik denk dat het nu gepast is om naar het volgende niveau te gaan. ‘Op naar leukere draaidagen en klussen, want je bent nog lang niet verlost van mijn aanwezigheid.’

Een grappig feit over Maxime en Leroy is dat ze elkaar op dezelfde dag ontmoetten op de set van de promotievideo van Chateau Meiland, waar Leroy als cameraman aan het werk was. De chemie tussen de twee was onmiddellijk en het paar verwacht momenteel hun eerste kind samen.

Leroy Molkenboer Ouders
Leroy Molkenboer Ouders

Maxime, Leroy en Claire zijn net verhuisd naar Noordwijk, waar de familie Meiland vandaan komt. Omdat de fans van Maxime aandrongen op een rondleiding door het huis, bezweek Maxime uiteindelijk en gaf ze een grondige rondleiding door hun nieuwe huis, zonder verrassingen.

Leroy Molkenboer Ouders

Leroy, Maxime’s jeugdliefde, vindt dat het tijd is voor de volgende stap. De familie Meiland is bekender dan ooit. Een nieuw seizoen van Chateau Meiland, met onder meer dochter Maxime, staat op het punt te beginnen met filmen in Frankrijk. De blondine is ook behoorlijk actief op het sociale mediaplatform Instagram.