Lengte Romee Strijd: Strijd kreeg in 2011 een contract bij het modellenbureau DNA Model Management. Ze is een van de nieuwkomers op de Victoria’s Secret Fashion Show in 2014, nadat ze in 2013 bij de show was aangesloten.

Onder meer de ontwerper Badgley Mischka werkte samen met merken als Burberry en Calvin Klein. Hij heeft ook gewerkt met merken als DKNY en Donna Karan. Hij heeft ook gewerkt met merken als Victoria’s Secret en Yves Saint Laurent.

Modehuizen zoals Alexander McQueen, Balmain, Céline, EDUN, Giambattista Valli, Hussein Chalayan, Jil Sander, Jill Stuart, Kenzo, Marchesa, Nina Ricci, Peter Som, Phillip Lim, Rag and Bone, Roland Mouret, Roland Mouret en Vera Wang heeft allemaal bijgedragen aan de lijst van de beste modehuizen van dit jaar.

Lengte Romee Strijd
Lengte Romee Strijd

Sinds april 2015 mag Strijd zichzelf een Victoria’s Secret-model noemen. De zoon van EO-presentator Bert van Leeuwen, Laurens van Leeuwen, met wie Romee sinds 2010 een relatie heeft, wordt omschreven als ‘intiem’.

Romee en Laurens stapten in 2018 uit praktische overwegingen in het huwelijksbootje. Het stel maakte in mei 2020 bekend dat ze in verwachting waren van hun eerste kind, dat een dochter zou worden. Romee gaf toe dat ze al jaren worstelde met PCOS.

als gevolg van haar mentale angst en hoge verwachtingen van zichzelf Toen ze aandacht aan haar lichaam begon te geven, kon ze na zeven jaar haar menstruatie terug krijgen en werd uiteindelijk zwanger.

Strijd werd geboren in de Nederlandse stad Zoetermeer, in de provincie Zuid-Holland. Ise Strijd, haar jongere zus, is haar enige broer of zus. Een scout benaderde haar toen ze 13 jaar oud was in Amsterdam, maar ze wees hem af omdat ze te bang was en op dat moment andere ambities had. Na twee jaar, op vijftienjarige leeftijd,

Lengte Romee Strijd
Lengte Romee Strijd

Ze wilde modellenwerk proberen en kreeg in 2011 een contract bij het DNA-modellenbureau. Ze stopte met school om modellenwerk te gaan doen, maar keerde terug naar Nederland om haar opleiding af te maken toen ze 17 was omdat de eisen van de industrie te hoog waren. veel voor haar en ze miste haar familie. Nadat ze een pauze had genomen van het modellenwerk, ontdekte ze haar passie ervoor en verhuisde ze na haar afstuderen naar New York City.

Vanwege zijn relatie met Laurens van Leeuwen, de zoon van televisiezender Bert van Leeuwen, heeft Strijd sinds januari 2010 een relatie met hem. Zij hebben vervolgens hun huwelijksakte in de Verenigde Staten behaald en zijn voornemens om formeel in het huwelijksbootje te stappen. ceremonie al in augustus 2020, volgens hun trouwwebsite.

Toen Strijd en van Leeuwen aankondigden dat ze hun eerste kind, een meisje, verwachtten, haalde dat de krantenkoppen. Mint van Leeuwen, hun dochter, werd geboren op 2 december 2020.

Lengte Romee Strijd
Lengte Romee Strijd

Ze onthulde ook dat ze al jaren last had van PCOS en beweerde dat haar gewicht en intensieve trainingen als gevolg van haar modellencarrière slecht waren voor haar lichaam, en dat ze pas nadat ze aardiger voor zichzelf begon te worden, in staat was om haar menstruatie terugkrijgen na zeven jaar proberen.

Lengte Romee Strijd

Lengte181 cm