Lengte Nikkie De Jager

Lengte Nikkie De Jager: Nikkie de Jager, geboren op 2 maart 1994 in Nederland (Nederlandse uitspraak: [nki djar]; geboren op 2 maart 1994) is een Amerikaanse visagiste en beautyvlogger die vooral bekend staat om haar YouTube-kanaal, NikkieTutorials.

Ze verwierf online bekendheid in 2015 nadat haar YouTube-video ‘The Power of Makeup’ viraal ging en een hele reeks andere video’s opleverde waarin de gezichten van mensen zowel met als zonder make-up werden geüpload. Op het moment van schrijven heeft haar YouTube-kanaal 13,8 miljoen abonnees en meer dan 1,4 miljard videoweergaven.

Lengte Nikkie De Jager
Lengte Nikkie De Jager

“I’m Coming Out”, een video die De Jager op 13 januari 2020 op haar YouTube-account plaatste, beweerde dat ze transgender is en dat ze was gechanteerd door iemand die dreigde haar toegewezen geslacht bij de geboorte openbaar te maken. Het toegewezen geslacht van De Jager bij de geboorte werd onthuld in de video. Ze ging door haar verandering tijdens haar jeugd en adolescentie.

Ze is verloofd; haar verloofde, Dylan, vroeg haar in augustus van dit jaar ten huwelijk terwijl de twee op vakantie waren in Italië. Ze heeft twee kinderen. Op 8 augustus in het jaar 2020 werden De Jager en haar verloofde onder schot beroofd in hun huis in Uden, Nederland.

Een bewoner zou volgens de politie oppervlakkige verwondingen hebben opgelopen. De politie stelt momenteel een onderzoek in en naar aanleiding van het onderzoek zijn er arrestaties verricht.

Lengte Nikkie De Jager
Lengte Nikkie De Jager

Gevraagd naar haar cosmetische operaties in een interview in 2021 met de Nederlandse tv-presentator Fred van Leer, zei De Jager dat ze er een aantal heeft ondergaan: “Hier [voorhoofd], hier [fronslijnen], en de wenkbrauwen werden verhoogd tot om deze look te bereiken. Bovendien heb ik botox in mijn kaak omdat ik ‘s nachts met mijn tanden knars. Botox wordt gebruikt om de konijnenlijnen glad te strijken. ” “Omdat ik een kin als een ezel had, had ik filler in mijn wangen. Filler werd onder mijn ogen gebruikt. Filler werd gebruikt op het puntje van mijn neus.” De Jager bracht ook het onderwerp lipfillers ter sprake.

Als deelnemer aan de Nederlandse spelshow The Big Escape, verscheen De Jager in de show in september 2017. Eerder dit jaar nam ze deel aan het negentiende seizoen van de iconische Nederlandse reality-spelshow Wie is de Mol?, die in januari 2019 in première ging. Ze werd uit de competitie geslagen in de derde aflevering van seizoen 3. De Jager was ook te gast bij de BBC Three-versie van de spelshow Glow Up in 2019.

Na 20 jaar afwezigheid keert ze terug naar Wie is de Mol? in september 2020 voor een speciaal 20-jarig jubileumseizoen. Ze werd gekroond tot zegevierende deelnemer van het seizoen.

Nadat haar virale coming-outvideo in januari 2020 veel aandacht kreeg, verscheen De Jager als gast op The Ellen DeGeneres Show, waar ze haar persoonlijke reis van coming out als transgender besprak.

Lengte Nikkie De Jager
Lengte Nikkie De Jager

De volgende dag, terwijl ze werd geïnterviewd door De Wereld Draait Door, vertelde ze over haar ervaring tijdens het optreden in The Ellen DeGeneres Show, waarbij ze beweerde dat ze anders werd behandeld dan de andere gasten en dat DeGeneres ‘koud en afstandelijk’ was.

RuPaul’s Drag Race Holland is een Nederlandse versie van RuPaul’s Drag Race, en Wiwibloggs verklaarde dat ze zou verschijnen als gastjurylid op de Nederlandse editie in september 2020.

Lengte Nikkie De Jager

1.9 m

Lengte Nikkie De Jager