Lengte Jaimie Vaes

Lengte Jaimie Vaes : Jaimie Vaes werd geboren op 17 augustus 1989 in Den Haag, Nederland. Ze is de verloofde van rapper Lil’ Kleine, en is van Nederlandse afkomst, maar ze heeft enige tijd op Ibiza doorgebracht. Ze volgde de Artemis Styling Academie in Amsterdam, waar ze Fashion Styling en Design studeerde. Ze woont momenteel in Amsterdam met haar partner Lil’ Kleine en hun kind.

Jaimie Vaes is de creatieve kracht achter Lil’ Kleine, en zij had de leiding over de hele stijl van zijn tour. Daarnaast is ze verbonden aan zijn kledingzaak ‘JORIK.’ Ook werkte ze samen met influencer Koen Kardashian aan de Benelux-editie van de MTV-show ‘Just Tattoo Of Us’, die wekelijks in het land werd uitgezonden. Sinds de geboorte van hun zoon Lo zegt Jaimie dat ze zich heeft teruggetrokken uit een traditionele taakverdeling en haar tijd uitsluitend heeft besteed aan de zorg voor hun baby.

Lengte Jaimie Vaes
Lengte Jaimie Vaes

Jaimie is ook betrokken bij de influencer community. De verloofde van Lil’ Kleine heeft meer dan 300.000 volgers op haar Instagram-pagina, die door @jaimievaes gaat. Op haar Facebook-pagina plaatst ze beelden uit haar dagelijks leven.

Lengte Jaimie Vaes
Lengte Jaimie Vaes

Jaimie Vaes heeft sinds 2016 een relatie met haar minnaar Lil’ Kleine, die vijf jaar jonger is dan zij, en de twee zijn nu verloofd. Zowel Jaimie als de twee kenden elkaar al geruime tijd als vrienden, en het duurde even voordat de vonken bij Jaimie oversloegen, mede door het leeftijdsverschil tussen de twee. Het stel verwelkomde in 2019 hun eerste kind, Lo Zion Vaes Scholten, op de wereld.

Ze is van mening dat het leeftijdsverschil niet langer een punt van zorg is, hoewel ze wel gelooft dat vrouwen sneller volwassen worden dan mannen. “Jorik is op veel gebieden beduidend verder gevorderd dan ik en gaat graag nieuwe uitdagingen aan.” Hij legt zijn hele hart en ziel in alles wat hij doet. Dat betekent dat alles wat dat betreft gelijker wordt.

Lengte Jaimie Vaes
Lengte Jaimie Vaes

Als presentator van de MTV-show, Kay Nambiar, was hij geïntrigeerd om erachter te komen wat de golf van activiteit tussen de twee veroorzaakte. Volgens Jaimie duurde dit enkele jaren.

Ongeveer tien jaar geleden heb ik een bruiloft gestyled voor een vriend. Toen ik de studio binnenliep, was Jorik daar op dat moment. Hij kwam af en toe langs omdat we een paar gemeenschappelijke vrienden hadden”, zegt de auteur.

Lengte Jaimie Vaes

bijna 5 voet en 4 inch

Lengte Jaimie Vaes

Reply