Lengte Bridget Maasland

Lengte Bridget Maasland: Bridget Maasland (geboren op 9 november 1974 in Den Haag, Nederland) is een Nederlandse tv-presentator, model, dierenrechtenactivist en voormalig danseres. Maaslands moeder werkte als visagiste, waardoor ze als kind veel contact had met de televisie-industrie.

Als kind kreeg ze de kans om model te staan ​​voor tal van tijdschriften en deel te nemen aan kindermode-evenementen. Nadat ze in de Candy Wise, Eat an Apple-campagne was verschenen, kreeg ze de kans om haar televisiedebuut te maken.

Maasland heeft als model gewerkt in verschillende steden, waaronder Barcelona. Man o man was een programma van Veronica waarin ze optrad. Maasland heeft als VJ en presentator voor TMF gewerkt, maar ook voor de publieke jongerenomroep BNN. Daar creëerde en presenteerde ze shows zoals The National IQ Test, List 0 en een aantal andere. Het draait allemaal om Bridget, Fuck you like this!, BNN aan het werk. Andere afleveringen zijn: De Bridget-driehoek, BNN presenteert AVRO’s star war en Katja en Bridget.

Lengte Bridget Maasland
Lengte Bridget Maasland

Ze werkte ook voor de televisiezender Talpa, waar ze verantwoordelijk was voor het ontwikkelen en produceren van nieuwe programmering. Haar eerste baan was als productie-assistent voor Big Brother 5. Andere Talpa-televisieprogramma’s die ze presenteerde, waren onder meer Je Leven in de Scaffolding en NSE, die in april 2006 door het bedrijf uit de ether werd verwijderd vanwege het lage aantal kijkers.

Samen met Cees Geel presenteerde ze de conversatieshow Het land van Maas en Geel, die van november 2006 tot maart 2007 op Talpa te zien was. Een laag aantal kijkers leidde ertoe dat dit programma na 24 afleveringen werd afgelast. Haar televisieoptredens begonnen in september 2006 met de realityshows Big Brother 6 en Woef voor Talpa: Hoe kan ik een beroemde hond worden?

Op 20 april 2006 publiceerde het tijdschrift Playboy een nummer waarin ze in haar ondergoed werd gefotografeerd. Stichting Dutchypuppy in Maasland ontving een deel van de opbrengst. RTL Nederland nam Maasland en de overige Tien presentatoren eind 2007 over en Maasland werd de nieuwe gastheer.

Op 27 augustus kreeg ik de vraag: “Hoe kan ik een New Yorkse vrouw worden?” Ze verscheen ook in het tweede seizoen van Beauty & the Nerd, waar ze het overnam van Renate Verbaan. Omdat Maasland en haar vriend Pepijn Padberg in 2008 hun eerste kind verwachtten, maakte ze het televisieprogramma Hoe word ik een moeder in Amsterdam Zuid?

Lengte Bridget Maasland
Lengte Bridget Maasland

Maasland biedt sinds 2007 regelmatig RTL Boulevard aan. Bij afwezigheid van Albert Verlinde werd zij benoemd tot zijn vaste vervanger. In 2009 werd haar vierdelige serie Hoe word ik een Gooische vrouw? uitgezonden. Maasland was ook gastheer van het televisieprogramma Lekker slim, dat van 2009 tot 2010 te zien was.

Vanaf 3 januari 2011 is Maasland te zien in de BNN-serie Walhalla, waar ze de snauwende Carla speelde. Ze was een van de presentatoren van het televisieprogramma Wie is de reisleider?, dat van begin januari tot het einde van de maand op RTL 5 te zien was. Maasland debuteerde in het najaar van 2012. Hoe houd ik het interessant? Op zoek naar nieuwe ervaringen.

Lengte Bridget Maasland
Lengte Bridget Maasland

Haar formele overstap naar SBS6 werd in juni 2012 bevestigd, een bevestiging van eerdere berichten over een verschuiving naar het netwerk. Het ontbreken van verse televisieprogramma’s op RTL 5 was een van de belangrijkste redenen voor haar besluit. Vanaf 1 september was ze te zien op SBS6 (Southern Broadcasting System).

Daar maakte ze deel uit van het presentatieteam van de late versie van Shownieuws en was ze ‘s avonds ook lid van de eerdere editie van Shownieuws. In 2012 was ze de presentator van het Nederlandse televisieprogramma Menu van Oranje voor de zender.

Maasland was te zien in het tiende seizoen van de reality-tv-show Ranking the stars, die in de zomer van 2013 werd uitgezonden. In januari 2016 verklaarde ze dat ze in februari van het volgende jaar voor Net5 zou gaan werken.

Lengte Bridget Maasland

5 ft 6 inch / 168 cm

Lengte Bridget Maasland