kim källström förmögenhet

kim källström förmögenhet – Född den 24 augusti 1982 i Sandviken, Sverige, är Kim Mikael Källström en tidigare professionell fotbollsspelare som spelade för en mängd olika svenska och internationella europeiska klubbar under sin karriär.

I Sverige hade han framgångar med både BK Häcken och Djurgrdens IF, bland andra lag. Det svenska fotbollslandslaget bjöd in honom att delta i fem mästerskap.

kim källström förmögenhet
kim källström förmögenhet

Den 15 december 2017 uppgav han att han skulle sluta med sporten. Hans 18-åriga yrkeskarriär skulle ha inkluderat framträdanden för klubbar som Stade Rennais FC,

Olympique Lyonnais, Spartak Moskva, Arsenal och Grasshoppers samt flera mindre ligaklubbar. Fotbollssändningarna på C Mores nätverk har höjt honom till status som en fotbollsspecialist.

Källström var en pojkfotbollsspelare i Sandviken, där han ansågs ha utmärkta spelvillkor. Efter att hans familj flyttade spelade han för Partille IF från 1990 till 1996, och därefter med BK Häcken från 1996 till nu. Under läsåren 1994–1994 gick han på Lexby School.

Källström var också medlem i Partille HK ishockeylag.

Kim Källström är son till Mikael och Ann Källström, och han tillbringade mycket av sin barndom i staden Partille. Han har varit gift med Erica, född Enblom, sedan 2008, som han har haft ett förhållande med sedan deras tonår. De är föräldrar till två barn.

Källströms pappa, Mikael Källström, hade tidigare spelat för Gefle IF och BK Häcken i Allsvenskan. Kim Källström är kusin till Johan stblom, bandyspelare för svenska landslaget.

kim källström förmögenhet
kim källström förmögenhet

Kim Källström tävlade i Mästarnas Mästare 2020 och tog sig till slutprogrammet, där han slutade fyra i tävlingen.

Kim arbetade som analytiker på plats i Cmore / TV4-studion för fotbolls-EM 2021 i Polen.

kim källström förmögenhet

kim källström förmögenhet

24 miljon euros