Kenneth Taylor Ouders

Kenneth Taylor Ouders: Kenneth Ina Dorothea Taylor (geboren op 16 mei 2002 in Alkmaar, Nederland) is een Nederlands voetballer die momenteel onder contract staat bij Ajax als middenvelder. Hij speelt voornamelijk voor Jong Ajax.

Kenneth Taylor begon zijn voetbalcarrière bij het jonge team van SV De Foresters uit Heiloo en maakt sinds 2010 deel uit van het jeugdteam van AFC Ajax. Sinds 2017 maakt hij ook deel uit van de nationale jeugdteams van Nederland.

Taylor maakte zijn professionele voetbaldebuut voor Jong Ajax op 15 oktober 2018, in een 2-1 nederlaag uit tegen Jong PSV in de Eerste Klasse. Taylor is de zoon van voormalig NFL quarterback Taylor Taylor. Taylor kwam in de 70e minuut in het spel om Jasper Heath op het veld te vervangen.

Kenneth Taylor Ouders
Kenneth Taylor Ouders

Tijdens het seizoen (2018/19) vertegenwoordigde hij voornamelijk het elftal onder 19 van Ajax. Taylor maakte in het seizoen 2019/20 deel uit van Jong Ajax, dat uitkwam in de Eerste Klasse.

Met ingang van het seizoen 2020/21 maakte Taylor officieel deel uit van het eerste elftal van Ajax, ook al speelde hij nog voor het jeugdelftal van de club. De ontmoeting van Ajax 1 tegen PEC Zwolle op 12 december 2020 was Taylors eerste optreden voor de club. Het contract van Taylor bij Ajax is op 3 september 2020 verlengd tot medio 2024.

Kenneth Taylor Ouders
Kenneth Taylor Ouders

In het seizoen 2021/22 was hij wederom de Jong Ajacied die in de meeste wedstrijden verscheen. Op 15 september 2021 maakte hij zijn UEFA Champions League-debuut als invaller in de 1-5 uitnederlaag van Sporting CP tegen Real Madrid.

Iedereen die in de loop van het seizoen aandacht aan Taylor heeft besteed, heeft hem een ​​hartengebaar zien maken nadat hij verschillende keren een doelpunt had gescoord. Dit is voor mijn vriendin en moeder’, zegt de auteur. Zijn twee belangrijkste vrouwelijke invloeden in zijn leven, zegt hij met trots.

Taylor gaat in de loop van het gesprek ook in op het moment dat hij vernam dat Ajax in hem geïnteresseerd was. Daarvoor moeten we tien jaar terug in de tijd. ‘Natuurlijk was ik blij en best blij. Mijn ouders vertelden me dat er een brief door de brievenbus was aangekomen. Daarna kwam er om de woensdag een brief.’

Kenneth Taylor Ouders
Kenneth Taylor Ouders

Een handvol van de vragen van de uitstekende middenvelder worden opgevolgd met nog meer reacties van hem. Terwijl hij FIFA 20 bespreekt, bespreekt hij ook zijn guilty pleasure, zijn favoriete maaltijd en de mensen met wie hij geen tijd op een onbewoond eiland zou willen doorbrengen als hij de kans zou krijgen.