Juvat Westendorp Ouders: Juvat Westendorp (geboren 31 januari 1989 in Amsterdam, Nederland) is een Nederlandse acteur, presentator, danser en choreograaf van Surinaamse afkomst die in Nederland woont.

Westendorp is vooral bekend van zijn rollen als Bas Schippers in de soapserie Malaika en als Ardil Baydar in de televisieserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Westendorp wordt ook erkend voor zijn rol als Bas Schippers in de tv-serie Goede Tijden, Slechte Tijden. Hij verscheen ook als de tovenaar Gideon in de eerste film van Night Watch, The Gate of Souls, die in 2003 werd uitgebracht.

Juvat Westendorp Ouders
Juvat Westendorp Ouders

Hij begon zijn carrière als danser en bracht zijn vroege jaren door in Osdorp voordat hij met zijn ouders naar Zaandam ging om zijn opleiding te volgen. In Zaandam richtte hij ook zijn eigen dansschool op, de ‘Juvat Dance Academy’. Hij is ook choreograaf.

Hij werd als danser populair bij het grote publiek door zijn optreden in de televisieshow So You Think You Can Dance (2011). Na het programma begon hij zijn acteercarrière met een rol in de BNN-televisieserie Who’s in Who’s Out, die enkele maanden later in première ging.

De televisieprogramma’s De Nationale IQ Test (2012), Fort Boyard (2012), Ik love Holland (2015) en Weet Ik Veel (2015) hadden allemaal Westendorp als gastster (2016). In het najaar van 2018 deed hij mee aan de reality-tv-show Boxing Stars, waar hij streed tegen Rick Brandsteder, Carlos Platier Luna en Joey Spaan voordat hij de laatste wedstrijd tegen de laatste won.

Juvat Westendorp Ouders
Juvat Westendorp Ouders

Als onderdeel van het SBS6-programma Superkids was Westendorp in 2019 te zien als jurylid. Daarnaast was hij datzelfde jaar te zien in de spelshow The Big Escape en eindigde hij het jaar daarop op de tweede plaats op Dancing on Ice.

Kimberly, die voor de finale uit The Voice werd gestemd, tot ieders ergernis, kan ook in haar handen knijpen met Juvat, zoals te zien is in de onderstaande video. Iedereen die de film Onze Jongens heeft gezien, met onder meer Jim Bakkum in de hoofdrol, weet dat de voormalige GSTST een lichaamsbouw heeft waar veel vrouwelijke kijkers van watertanden.

Oké, uiterlijk is dus niet alles, maar ze zijn wel belangrijk. Hoe je het ook bekijkt, het is een lief stel dat nu voor het eerst foto’s van zichzelf op Instagram Stories heeft gezet (onder het genot van een romantisch ontbijt).

Juvat Westendorp Ouders
Juvat Westendorp Ouders

Naast het samen bijwonen van een filmpremière vorige week, heeft Juvat nu de connectie van het stel aan de overkant van RTL Boulevard (zie hieronder) bevestigd. Hij vertelt ons dat ze elkaar hebben ontmoet tijdens een ladies’ night out genaamd de Ladies of Soul.

“Ik was eigenlijk meteen door haar verrast.” […] Ze is een verbluffend aantrekkelijke vrouw. “Ze is lief, liefdevol en heel aantrekkelijk, maar ze is ook een buitengewoon krachtige dame die precies weet wat ze wil.”

Juvat Westendorp Ouders