Relatie

Jeroen Stekelenburg Relatie

Jeroen Stekelenburg Relatie
Jeroen Stekelenburg Relatie

Jeroen Stekelenburg Relatie: Jeroen Stekelenburg werd geboren op 26 mei 1974 in Vinkeveen, Nederland, en werkt als sportjournalist. Sinds 2004 is hij correspondent voor Studio Sport, waar hij ook meewerkt aan het sportdocumentaireprogramma Andere Tijden Sport. Stekelenburg staat bekend om zijn werk als verslaggever over duels met leden van het Nederlands elftal. Hij dekt ook belangrijke atletiekwedstrijden, zoals de Olympische Spelen. In het verleden was Stekelenburg een vaste waarde op schaatswedstrijden over de hele wereld.

Sinds 1995 maakt hij montages voor de televisieshow Studio Sport. Als jonge verslaggever kwam Stekelenburg de eerste jaren niet in veel publicaties voor. Na een tijdje begon dit vaker voor te komen. Hij werkte als verslaggever voor verschillende evenementen, zoals de Tour de France. In de oude functie van Jack van Gelder is Stekelenburg sinds 2015 een van de vaste verslaggevers bij wedstrijden van het Nederlands Elftal. Sinds het WK atletiek in Londen in 2013 is Stekelenburg een vaste waarde op atletiekkampioenschappen.

Jeroen Stekelenburg Relatie
Jeroen Stekelenburg Relatie

Stekelenburg werd uitgezonden naar Pyeongchang, Zuid-Korea, voor de Olympische Winterspelen van 2018, waar hij samen met verslaggever Bert Maalderink meedeed aan schaatsen. De verdeling van de verantwoordelijkheden tussen de twee werd in de loop van de tijd steeds onduidelijker. Maalderink werkte ook nog als verslaggever voor het Nederlands Elftal. In oktober 2018 werd bepaald dat Maalderink vanaf het seizoen 2019 zou gaan schaatsen voor het Nederlands Elftal en dat Stekelenburg als enige verslaggever van het team zou dienen. Stekelenburg’s betrokkenheid bij kunstschaatsen is tot een einde gekomen.

Jeroen Stekelenburg Relatie
Jeroen Stekelenburg Relatie

Zijn vader, Jan Stekelenburg, is hoofdredacteur van Studio Sport, zijn oudere broer, Maarten Stekelenburg, is voetbaltrainer en zijn halfbroer, Milan van Dongen, is verslaggever voor Fox Sports. Ondanks wat veel mensen denken, is voetbaldoelman Maarten Stekelenburg geen familieband. [5] Gedurende deze tijd had Stekelenburg een vrouwelijke metgezel, Femke Heemskerk genaamd.

Stekelenburg werd twee keer genomineerd voor de Sonja Barend Award voor het beste televisie-interview en won beide keren. In 2016 was een interview te zien met Dafne Schippers naar aanleiding van haar Olympische race. In 2018 vond een interview plaats met bondscoach Dick Advocaat naar aanleiding van de nederlaag van de ploeg tegen Frankrijk in een interland.

Jeroen Stekelenburg Relatie

Jeroen Stekelenburg, sportverslaggever bij de NOS, is sinds 2015 een veelgevraagd interviewer van het Nederlands Elftal voor de zender. Zijn oudere broer Maarten werd vorig jaar aangesteld als assistent van bondscoach Ronald Koeman. Jeroen had hierdoor zijn bedenkingen, maar hij is nog steeds de interviewer. “Ik ga hierdoor mijn manier van werken niet veranderen.”

Ondanks dat Stekelenburg nu zowel het EK voetbal als de Olympische Spelen zou verslaan, was het verlies tegen Corona voor iedereen een teleurstelling. De NOS Olympic Podcast wordt geproduceerd door Henry Schut en Jeroen Stekelenburg om luisteraars ondergedompeld te houden in de Olympische geest. Tijdens dit segment spreken ze met atleten als Estavana Polman, Kiran Badloe, Harrie Lavreysen en Jeffrey Hoogland over de Spelen, die nu in de zomer van 2019 plaatsvinden. Het wordt een lange reeks, dat beloof ik je. “We hebben een lijst van ongeveer 30 namen”, legt Stekelenburg uit.