Jennifer Love Hewitt Leeftijd

Jennifer Love Hewitt Leeftijd: Jennifer Love Hewitt (geboren 21 februari 1979) is een Amerikaanse actrice, producer en zangeres die vooral bekend is door haar rol in de film The Help. In haar vroege carrière was Hewitt een kindacteur en zangeres die in nationale tv-commercials verscheen voordat ze zich bij de cast van de Disney Channel-serie Kids Incorporated (1989-1991) voegde, waarin ze speelde.

De rol van Sarah Reeves Merrin in het Fox-tienerdrama Party of Five (1995-1999) lanceerde haar carrière als tienerster en ze speelde de hoofdrol in de horrorthrillers I Know What You Did Last Summer (1997) en het vervolg , evenals de tienerkomediefilm Can’t Hardly Wait (1998). (1998).

Andere belangrijke projecten van Hewitt zijn Heartbreakers (2001), The Tuxedo (2002) en de twee Garfield live-action features (2004-2006), waarin de acteur beide de hoofdrol speelt. Ze is verschenen als Melinda Gordon in de CBS bovennatuurlijke thriller Ghost Whisperer (2005-2010), en ze is ook verschenen in verschillende andere tv-shows.

Jennifer Love Hewitt Leeftijd
Jennifer Love Hewitt Leeftijd

Riley Parks speelde in de Lifetime-dramaserie The Client List van 2012 tot 2013, Special Agent Kate Callahan speelde van 2014 tot 2015 in de CBS-misdaadthriller Criminal Minds en Maddie Buckley speelde in de Fox first-responder procedure 9-1-1 uit 2018. Vanwege haar optreden in de pilotfilm van The Client List werd ze genomineerd voor een Golden Globe Award voor Beste Actrice – Miniserie of Televisiefilm (2010).

Hewitt heeft tot nu toe vier studio-albums opgenomen, die allemaal beschikbaar zijn op iTunes. Na de release van haar debuutalbum, Love Songs (1992), dat exclusief in Japan werd uitgebracht toen ze 12 jaar oud was, nam ze Let’s Go Bang (1995), Jennifer Love Hewitt (1996) en BareNaked (2002) op. ), waarvan de laatste haar eerste album werd dat in de Verenigde Staten in kaart werd gebracht, met een piek op nummer 37 op de Billboard 200.

In 1999 bracht ze “How Do I Deal” uit, dat piekte op nummer 59 in de Billboard Hot 100-hitlijst. Het was haar hoogste succesvolle nummer in het algemeen.

[3] Ze heeft ook als producer gewerkt aan verschillende van haar film- en televisieproducties, naast haar werk in muziek en acteren. Ze staat op talloze lijsten met ‘s werelds meest aantrekkelijke vrouwen, waaronder die van Vogue en Elle.

Haar ouders, Patricia Mae (née Shipp), een logopediste, en Herbert Daniel Hewitt, een medisch technicus, trouwden toen Jennifer in 1982 in Waco, Texas werd geboren. Ze groeide op in de stad Nolanville in Centraal-Texas en heeft belangrijke familiebanden met de staat Arkansas in Arkansas. In de nasleep van de scheiding van hun ouders werden Hewitt en haar oudere broer Todd opgevoed door hun moeder.

Jennifer Love Hewitt Leeftijd
Jennifer Love Hewitt Leeftijd

Hewitt ontwikkelde als kind al een vroege interesse in muziek, wat leidde tot haar eerste ervaringen met de entertainmentindustrie als tiener. Ze speelde “The Greatest Love of All” op een veeshow toen ze drie jaar oud was.

Tijdens het optreden van het volgende jaar in een restaurant-danszaal, verrukte ze het publiek met haar vertolking van ‘Help Me Make It Through the Night’. Op vijfjarige leeftijd had ze al tapdansen en ballet onder haar riem. Toen ze negen jaar oud was, trad ze toe tot het Texas Show Team, dat op tournee ging door de Sovjet-Unie.

Jennifer Love Hewitt Leeftijd
Jennifer Love Hewitt Leeftijd

Ze ging met haar moeder naar Los Angeles toen ze 10 jaar oud was, op advies van talentscouts en na het behalen van de titel ‘Texas Our Little Miss Talent Winner’. Ze streeft naar een carrière in zowel acteren als zingen in Los Angeles.

Tijdens haar tijd in Los Angeles ging ze naar de Lincoln High School, waar ze als klasgenoot Jonathan Neville had, die later talentenscout werd en Hewitt aanbeval voor haar rol in Party of Five.

Jennifer Love Hewitt Leeftijd

44 jaar