Jelka Van Houten Relatie: De geïnterviewde, Jelka, geeft toe dat ze nooit had verwacht zo opgewekt te zijn toen haar huwelijk eindigde in een scheiding. Zoals ze openhartig toegeeft, was ze ‘in zo’n vreselijke staat van vuil en as’. Uit de statistieken blijkt dat negen van de tien huwelijken eindigen in een scheiding, maar dat zal voor jou niet het geval zijn. En dat is precies wat er zal gebeuren. Het hele kaartenhuis stortte in en ik realiseerde me dat dit niet meer ging werken.

Twee moeizame, maar vruchtbare jaren later komt ze oog in oog te staan ​​met Henry. “Ik heb een geweldige relatie met Henry (…) Dat zeg ik nu tegen mensen die gaan scheiden: het is niet het einde van de wereld.

Jelka Van Houten Relatie
Jelka Van Houten Relatie

Ondanks dat ik ook van mening ben dat je bereid moet zijn om je eigen afval te doen, is het niet voldoende om alleen naar de ander te wijzen. Je moet goed naar jezelf kijken, want anders kan je volgende relatie net zo goed een ramp worden.”

In november 2020 werd het acteurspaar voor het eerst als koppel ouders. Hoewel het paar een hilarische zwangerschapsaankondiging deed, kozen ze ervoor om de zwangerschap grotendeels geheim te houden.

Ze deelden af ​​en toe een foto of update met hun fans via Instagram Stories, maar ze maakten pas na de geboorte bekend wanneer Jelka uitgerekend zou zijn of wat het geslacht van hun ongeboren kind zou zijn.

Met de geboorte van hun dochter Bonnie konden de trotse ouders het echter niet laten om de broodnodige informatie met hun vrienden en familie te delen. ‘Ze is geweldig, en nu gaan we bijkomen van deze achtbaan’, plaatste Jelka op Instagram bijvoorbeeld bij het geboortekaartje van hun baby. Ik plaats nooit foto’s van mijn kinderen op sociale media, en ik ben van plan dat zo te houden! “Ik kan je echter vertellen dat ze absoluut mooi en geweldig is.”

Jelka Van Houten Relatie
Jelka Van Houten Relatie

Jelka en Henry zijn sinds maart van dit jaar samen. Daarvoor was de actrice getrouwd met Koppe Koppeijzer, met wie ze nog twee kinderen kreeg: Walt, haar zoon, en Jean, haar dochter.

Het hele interview met Jelka is nu te vinden op de website van LINDA. Toen het vorige week op de omslag aankwam, was er veel om over na te denken. Jelka en Henry leerden elkaar een paar jaar geleden kennen en werden verliefd tijdens een optreden in dezelfde theaterproductie.

Ze verklaarden in het voorjaar van 2018 een relatie te hebben. Jelka had eerder een relatie met Koppe Koppeijzer, met wie ze zes jaar getrouwd was voordat ze gingen scheiden.

Jelka Van Houten Relatie
Jelka Van Houten Relatie

Acteur Henry van Loon had eerder een romantische relatie met actrice Jennifer Hoffman, die toevallig ook zijn co-ster was in de film Luizenmoeder. Ze beviel eerder deze week van haar eerste kind met haar nieuwe geliefde, waardoor ze de moeder van twee kinderen werd.