Jasmijn Van Hoof Relatie

Jasmijn Van Hoof Relatie
Jasmijn Van Hoof Relatie

Jasmijn Van Hoof Relatie: Jasmijn Van Hoof (geboren op 3 februari 1991) is een Vlaamse actrice die in verschillende films heeft gespeeld. Van Hoof begon zijn studie aan het Conservatorium van Antwerpen voordat hij overstapte naar het Rits, een afdeling van de Erasmushogeschool Brussel, om een ​​diploma Audiovisuele Kunsten – Assistentie te behalen.

Als Stefanie Coppens in de VTM-soap Familie maakt ze sinds 14 november 2012 deel uit van de cast. Stefanie was vanaf maart 2016 een jaar afwezig in de serie vanwege de vele buitenlandse reizen van Van Hoof. Op 15 juni 2021 werd bekend dat Van Hoof na negen jaar op de show zou stoppen met het programma.

In de zomer van 2013 was ze te zien als gastster in een aflevering van de zomersoap Binnenstebuiten op de Nederlandse televisiezender VTM. Ze had ook een piepklein rolletje in de VTM-serie Always Price, die in 2015 werd uitgezonden. Sinds ongeveer een jaar gaat Jasmijn Van Hoof samen met David Cantens, die Jonas speelt in de televisieserie “Familie”. Dat is precies wat Jasmijn uitlegt in Primo. De twee beëindigden hun relatie omdat ze te verschillend waren en enorm uiteenlopende ambities voor hun leven hadden.

Jasmijn Van Hoof Relatie
Jasmijn Van Hoof Relatie

“Ik werd heel snel verliefd op Jasmijn”, geeft ze toe. Na haar scheiding van David wil ze echter op een nieuwe manier te werk gaan. “Dat zal mij niet snel overkomen. Voor een tijdje zou ik mezelf op de eerste plaats willen zetten, dus “legt ze uit.

Ze belooft zichzelf dat ze vanaf nu zichzelf zal zijn. “De afgelopen jaren heb ik regelmatig mijn toevlucht gezocht bij Stefani of in een relatie”, zo blijkt. “Voor een moment wil ik gewoon mezelf zijn en uitsluitend aan mezelf denken, en aan niets anders. Vroeger worstelde ik met het zelfvertrouwen om mezelf op de eerste plaats te zetten, maar nu doe ik dat.”

Jasmijn Van Hoof Relatie
Jasmijn Van Hoof Relatie

Jasmijn Van Hoof heeft na negen jaar in de show Familie besloten de VTM-serie te verlaten. Stefanie Coppens wordt sinds de première van de show in juni 2012 gespeeld door Van Hoof. Op Instagram gaf de actrice een toelichting op haar beslissing. Het coronajaar 2020 bleek een periode in haar leven te zijn waarin ze genoodzaakt was een verschuiving in haar omstandigheden door te voeren. “Ik wilde mijn horizon verbreden en mijn begrip van al mijn interesses en liefdes vergroten.

Jasmijn Van Hoof Relatie

Er is nog zoveel dat ik wil doen in dit leven, zoveel dat ik wil proeven.” Er is nog zoveel dat ik wil doen en proeven in dit leven.” Van Hoof geeft in eerste instantie aan een sabbatical te nemen, maar wat ze daarna van plan is in de toekomst te gaan doen, gaat ze niet uit. Het is ook onduidelijk hoe het vertrek van haar bekende rol uit Family in de toekomst zal worden afgehandeld.

Stefanie Coppens van de familie heeft veel meegemaakt tijdens haar tijd in de VTM-soap, waaronder meerdere keren ontvoerd worden. Naar verluidt heeft Jasmijn Van Hoof, die al negen jaar in Stefanie’s huid leeft, in een interview met Dag Alles afscheid genomen van Stefanie. Voorlopig is Jasmijn nog te zien in de show ‘Familie’, maar de opnamesessies van de actrice zitten erop. Op haar laatste filmdag verraste haar tv-vader Roel Vanderstukken haar met een bos bloemen als afscheidscadeau.