Blogs

Jan Dulles Vriendin Leeftijd

Jan Dulles Vriendin Leeftijd: Caroline Mol (31), de vriendin van Jan Dulles (46) is momenteel in verwachting van haar derde kindje, dat in december geboren wordt. Of het nu door toeval of opzet is, de sterfdag van hun overleden dochter Donna valt midden in haar zwangerschap. Caroline deelt haar gevoelens van immens verlies en de leegte die Donna in haar leven heeft achtergelaten in een interview met ‘Kek Mama’.

Caroline kan het vreselijke visioen van haar dochter die in een groot ziekenhuisbed ligt nog steeds niet aan. Voor die tijd was de echtgenoot verplicht aanwezig te zijn bij de reanimatie om het verwerkingsproces goed te kunnen doorlopen.

Jan Dulles Vriendin Leeftijd
Jan Dulles Vriendin Leeftijd

“Pas toen ik de woorden ‘temperatuur 31,4’ hoorde, realiseerde ik me dat het voorbij was. Ik schreeuwde de gang in en vertelde iedereen dat mijn kind was overleden! “Caroline is op de hoogte van het vreselijke incident.

Donna is overleden als gevolg van een scheur in haar middenrif. Haar longen, darmen en maag waren allemaal herschikt. Drie maanden nadat het leven van de baby was gered, was er geen hart meer om het te redden. Het zag er niet naar uit dat ze een kans had om te overleven.”

Jan Dulles Vriendin Leeftijd
Jan Dulles Vriendin Leeftijd

Korte tijd na de tragische gebeurtenis laat Jan de groep weten dat ze nog een kind nodig hebben. “Ik vond het een prachtig gebaar van zijn kant. Nooit eerder had hij zich zo hartstochtelijk uitgelaten. Ondertussen was het ontzettend moeilijk om na drieënhalve maand borstvoeding weer zwanger te worden.”

Jan Dulles Vriendin Leeftijd
Jan Dulles Vriendin Leeftijd

Verwacht wordt dat het paar nog een dochter zal krijgen, die ze naar Donna kunnen noemen, het oudste kind van het paar. “Zeker, we zijn niet op zoek naar iemand om Donna’s plaats in te nemen. Donna was uniek in haar soort en ze zal altijd onze oudste dochter blijven, ook nu ik nog een dochter van ons verwacht.”

Jan Dulles Vriendin Leeftijd

bijna 34 jaar oud