Blogs

Geraldine Kemper Relatie

Geraldine Kemper Relatie: Na het passeren van de barrière wordt Art onmiddellijk geconfronteerd met een verscheidenheid aan unieke kunstwerken, waaronder een portret van Geraldine zelf, een uniek werkstuk.

Ondanks dat de presentatrice enorm trots is op haar collectie, wil ze Art graag de vernieuwende oplossing voor haar televisieproblemen laten zien. Ze kreeg het idee van haar ex-vriend, met wie ze in eerste instantie van plan was om in de flat te gaan wonen.

Terwijl de Nederlandse versie van Big Brother een boek voorleest, zegt hij: “Ik lach er nu om, maar dat was echt verschrikkelijk.” “Omdat we 5,5 jaar samen waren, was dit ons eerste huis samen.

Geraldine Kemper Relatie
Geraldine Kemper Relatie

Het was vreselijk, maar het was ook goed dat je even alleen was… en dat je het alleen deed. En als het voorbij is, als de pijn voorbij is, is er plaats voor iets nieuws.”

Of, om het anders te zeggen, iemand anders. Er is een nieuwe man in het leven van de presentator gekomen, en hij heet Freek. Ze ontmoette hem afgelopen maart via een wederzijdse vriend en heeft sindsdien een relatie met hem. “Ik ben helemaal tot over mijn oren verliefd. Dit is ook iets wat ik graag hardop zeg “Ze zegt dit met een blos op haar gezicht. “Er hangt iets in de lucht, maar je drukt het niet altijd uit omdat het ongemakkelijk is.

Gerdine Kemper spreekt haar vreugde uit over haar nieuwe relatie met Freek, zoals te zien is in een aflevering van de televisieserie ‘Rooijakkers over de vloer’. De gastheer van Big Brother ontmoette haar verloofde in maart vorig jaar, slechts een paar dagen voordat de verwoestende coronastorm Nederland teisterde.

Nadat ze het pand had verlaten waar ze met haar ex-vriend Paul had willen gaan wonen, woont Geraldine nu alleen in het huis waar ze oorspronkelijk van plan was om met hem te gaan wonen: “Onze relatie duurde vijf en een half jaar, en dit was onze eerst naar huis als koppel. Het was vreselijk, maar het is ook goed omdat je lang alleen zult zijn… Bovendien, ga het alleen. En als het voorbij is, als de pijn voorbij is, is er plaats voor iets nieuw binnen te komen.”

Geraldine Kemper Relatie
Geraldine Kemper Relatie

Freek is de naam van haar nieuwe vlam, en afgezien van de onderstaande foto is er op dit moment weinig over hem bekend. Geraldine werkt als debotel in een hotel: “Ik ben tot over mijn oren verliefd geworden. Dat uitte ik ook graag hardop.”

Wanneer Geraldine een foto van zichzelf in bed met Sofia Maria plaatst, zet ze er ‘HANGOVER’ naast. Tess Milne reageert ‘Mooi stel!’ onder de foto, gemaakt door haar vriend Jan Versteegh.

Geraldine had eerder een foto van zichzelf met Sofia geplaatst. Zo waren de twee vorig jaar samen op vakantie en konden ze tot oktober van datzelfde jaar nog heerlijk uitwaaien in de duinen.

Geraldine Kemper Relatie
Geraldine Kemper Relatie

Geraldine is single sinds januari 2020, na een vijfjarige romance met haar ex-vriendje. Het einde van onze relatie was ongelukkig, aangezien we het hadden gepland. Liefde is geweldig, maar de situatie is toch deprimerend, zoals we allemaal weten” In een verklaring aan RTL Boulevard licht ze haar standpunt toe.

Volgens de presentatrice hebben zij en Paul elkaar ontmoet in een kroeg, toen hij haar benaderde en haar vroeg zijn gast te zijn. In 2019 maakte ze aan Shownieuws bekend dat zij en haar partner samen een woning hadden gekocht.

Geraldine Kemper Relatie