Blogs

Freek Van Noortwijk Leeftijd

Freek Van Noortwijk Leeftijd: Aanstaande dinsdag vieren Katja Schuurman (46) en haar echtgenoot Freek van Noortwijk (32) volgens het koppel het tweejarig huwelijksjubileum. En speciaal voor dit doel hebben de twee verschillende keren de zon opgezocht, of in ieder geval een poging daartoe gedaan.

Voor hun kartonnen bruiloft heeft het stel een kamer gereserveerd in een chique spa met een op Bali geïnspireerd ontwerp. Bovendien heeft het typisch Hollandse weer, ondanks dat ze bijna denken dat ze aan de andere kant van de planeet zitten, nog niet helemaal meegewerkt.

Freek Van Noortwijk Leeftijd
Freek Van Noortwijk Leeftijd

Desondanks blijft Katja foto’s van zichzelf op Bali plaatsen, met als onderschrift: ‘Goedemorgen, ontbijt op Bali (in de spa).’

Katja en Freek, die afgelopen zomer in het huwelijksbootje stapten, hadden een sterk verlangen om samen een gezin te stichten. Het was echter geen eenvoudige opgave. “Ik wilde heel graag zwanger worden, maar vanwege mijn bipolaire ziekte kun je die medicijnen niet combineren met zwangerschap, dus ik moest stoppen”, legde Katja afgelopen oktober uit. “Ik ben 44 jaar en kan de gedachte om nog langer te wachten niet uitstaan.”

Freek Van Noortwijk Leeftijd
Freek Van Noortwijk Leeftijd

In Guts & Glory, Freek’s restaurant, ontmoetten Schuurman en de jongere chef-kok elkaar voor het eerst, deze maand vijf jaar geleden. De vonk sloeg vrij heftig over en binnen een kwartier hadden de twee een intiem gesprek in het toilet van het restaurant.

Bijna een jaar na hun eerste ontmoeting waren Katja en Freek van één ding zeker: ze hoorden bij elkaar. Als gevolg daarvan boog Freek tijdens zijn vakantie in Turkije zijn hoofd en bad.

Freek Van Noortwijk Leeftijd
Freek Van Noortwijk Leeftijd

Zelfs als een paar drie weken uit elkaar ligt en de andere drie jaar, is er in deze situatie een onontkoombaar leeftijdsverschil tussen hen beiden. Er zijn ook stellen die al meer dan een paar jaar uit elkaar zijn.

Showbizzland heeft ook een groot aantal acteurs, actrices en presentatoren die veel tijd met hun partner hebben doorgebracht. We ontdekten welke paren een significant leeftijdsverschil tussen hen hebben.

Freek Van Noortwijk Leeftijd

31 jaar oud

https://www.youtube.com/watch?v=6Ud75m8k878
Freek Van Noortwijk Leeftijd

Write A Comment