Frank Timmer Leeftijd

Frank Timmer Leeftijd: Veel romantischer dan dit wordt het niet: een dikke laag sneeuw op een waddeneiland op kerstavond, gevolgd door een gelofte om voor altijd bij elkaar te blijven. Annette Barlo is een vrouw die gewoon doet wat ze wil.

Vanmiddag zei ze eindelijk ja tegen haar vriend Frank Timmer, een gerenommeerde televisieproducent, tegen Ameland na meer dan tien jaar samen zijn omdat het hun favoriete bestemming is en ze het vaak bezoeken.

Frank Timmer Leeftijd
Frank Timmer Leeftijd

Voor de bruiloft pakte het paar niet met veel enthousiasme uit. De bruiloft wordt bijgewoond door een klein aantal mensen uit beide families, waaronder broers, zussen en hun beste vrienden. Ondanks hun verschillen besloot het paar toch te trouwen, zodat beide families aanwezig kunnen zijn om getuige te zijn van de verbintenis van hun hart.

In RTL Boulevard vertelt Anette dat toen ze zwanger was van haar eerste kind, zij en Sjoerd tot de conclusie kwamen dat ze moesten trouwen. “Maar we zullen zeker wachten tot de kinderen wat ouder zijn voordat we zo’n kledingstuk dragen tijdens de zwangerschap. Het was nu of nooit.” Annette en Frank zijn getrouwd en hebben twee jongens, Sjoerd en Guus, die in Baarn wonen.

Frank Timmer Leeftijd
Frank Timmer Leeftijd

De twee zijn al meer dan tien jaar samen en hebben twee kinderen, Sjoerd en Guus, hun enige kinderen.

De actrice en televisieproducent zijn niet eerder getrouwd omdat ze niet geloofden dat dit het juiste moment voor hen was. ‘Kerst is een geweldige tijd die we doorbrengen met onze ouders, onze kinderen en onze dierbare familie en vrienden’, voegt het paar er nu aan toe. We hebben de mogelijkheid om te trouwen nooit uitgesloten; we konden op dat moment gewoon geen date kiezen.’

Frank Timmer Leeftijd
Frank Timmer Leeftijd

Annette werd vooral bekend door haar rol als Anna in de televisieserie Oppas!!!, waarin ze 36 was op het moment van haar overlijden.

frank timmer leeftijd

46 jaar oud

Frank Timmer Leeftijd