Blogs

Frank Lammers Zoon

Frank Lammers Zoon: Als actrice zet Isa Lammers (16), de dochter van Undercover-acteur Frank Lammers en schrijfster Eva Posthuma de Boer, zich nu volop in. Ze lijkt het acteergen te hebben geërfd, evenals haar fysieke verschijning, van haar vader. De relatie tussen vader en dochter is vergelijkbaar met die van twee druppels water.

Isa, die haar vader ook wel de ‘aardigste vader ter wereld’ noemt, is een typische tiener die veel tijd op sociale media doorbrengt. Door regelmatig haar Instagram-account bij te werken en nieuwe video’s op TikTok te plaatsen, onthult ze steeds meer van zichzelf, waardoor het nog duidelijker wordt hoeveel ze qua schoonheid op haar beroemde vader lijkt.

Frank Lammers Zoon
Frank Lammers Zoon

Andere credits zijn Juda Goslinga, Loes Haverkort, Alexandra Alphenaar, Rick Nicolet, Martin van der Starre en Jim de Groot voor hun optredens in de roadmusical Route 66. Hij was vijf jaar cultureel ambassadeur voor het festival Brabantsedag in Heeze , van 2008 tot 2011.

Ter gelegenheid van de Limburgse band Rowwen Hèze en de theaterproductie Koper van popjournalist Leon Verdonschot in 2010 was Lammers de regisseur.

Michiel de Ruyter werd uitgebracht in 2015 en hij speelde de titelrol. Hij was gastheer van een aantal shows op de provincie Omroep Brabant, waaronder De Kracht van Brabant en De kanon van Lammers.

Het Footcandle International Film Festival in de Amerikaanse staat North Carolina erkende zijn regiedebuut Of I’m Crazy, het resultaat van een idee van Mike Weerts, die ook in de film te zien is. De film won in 2017 de prijs voor beste speelfilm.

Frank Lammers Zoon
Frank Lammers Zoon

Ook ontving hij dat jaar de Prins Bernhard Cultuurprijs Noord-Brabant, die hem werd uitgereikt als erkenning voor “zijn buitengewone en bijzondere prestaties en verdiensten voor de cultuur in Noord-Brabant.”

In februari 2019 ging de Belgisch-Nederlandse televisieserie Undercover, met Frank Lammers in een van de hoofdrollen, in première op Een, een Nederlandse televisiezender.

Een muziektheaterproductie genaamd Jumpin’ Jack, gebaseerd op het leven van motorcoureur Jack Middelburg, die in 1984 omkwam bij een ongeval, werd van 9 tot 19 mei op het TT-circuit opgevoerd, geregisseerd door Frank Lammers, en uitgevoerd op het circuit .

Frank Lammers Zoon
Frank Lammers Zoon

Groeten van Gerri is een film geschreven door Frank Lammers die in 2020 tijdens de Corona-crisis uitkomt. Daarin speelt hij zelf een cruciale rol. Netflix heeft ook bevestigd dat Undercover een spin-off krijgt in de vorm van een film over Ferry Bouman, die in 2019 in première gaat. Ferry wordt geregisseerd door Frank Lammers, die ook in de film te zien is.

Sinds maart 2021 maakt Lammers deel uit van de sporadische formatie The Streamers, die tijdens de coronapandemie gratis livestream-optredens verzorgt. In deze scène neemt hij de rol van manager van de band op zich.