Blogs

Eric Forrester Leeftijd

Eric Forrester Leeftijd: John Thomas McCook (geboren 20 juni 1944) is een Amerikaanse acteur die vooral bekend is vanwege zijn optredens in soapseries die overdag worden uitgezonden, zoals General Hospital en General Hospital. Sinds maart 1987 is hij te zien in The Bold and the Beautiful, waar hij de rol van Eric Forrester heeft gespeeld.

Hij had eerder de rol van Lance Prentiss gespeeld in The Young and the Restless van oktober 1975 tot februari 1980, toen de show overschakelde naar een uur lang formaat, voordat hij de show verliet.

Eric Forrester Leeftijd
Eric Forrester Leeftijd

Als gastster in tal van afleveringen van primetime-tv-shows heeft hij ook brede erkenning gekregen. Winsor Harmon, McCook’s B&B co-ster, verscheen eerder met McCook in een aflevering van Acapulco H.E.A.T., die werd gefilmd in Mexico. Het volgende is wat Harmon te zeggen had over hun gastoptreden op H.E.A.T. :

De hele tijd bleef ik bij John McCook en observeerde alle personen van over de hele wereld die naar hem toe kwamen en om zijn handtekening vroegen. ‘ ‘Wie is die vent in godsnaam?’ Ik vroeg me dat destijds af: op een avond dronken we Coronas toen ik hem vroeg waarom hij zoveel bewonderaars had, en hij legde uit hoe B&B over de hele wereld zo populair was door uit te leggen hoe het is ontstaan.

Ik had geen idee waar ik het over had. Het leek me dat hoe meer hij erover praatte, hoe meer ik in die show wilde zijn… Toen ik voor de eerste keer de parkeerplaats opreed, stond John daar, alleen maar naar me wijzend en lachend. Hij informeerde naar mijn reden om hier te zijn, en ik vertelde hem dat ik Thorne was. Toen onthulde hij dat hij mijn vader in de film zal spelen. Dat liep een beetje uit de hand.

Eric Forrester Leeftijd
Eric Forrester Leeftijd

McCook en Katherine Kelly Lang (Brooke Logan) zijn momenteel de twee langst dienende acteurs van de show, die beiden hun televisiedebuut maakten in de openingsaflevering van het seizoen. McCook is slechts zeven jaar ouder dan Ronn Moss, die zijn zoon in de show speelde voordat McCook het overnam.

McCook’s afbeelding van Eric Forrester leverde hem nominaties op voor Daytime Emmy’s in de categorieën Outstanding Lead Actor in 2001, 2012 en 2018 voor zijn werk aan de show.

Jake Thomas (geboren 1981), Rebecca Jeanne (geboren 1983) en Molly (geboren 30 juli 1990), die allemaal acteurs zijn, zijn sinds 1980 getrouwd met voormalig actrice Laurette Spang. Ze hebben drie kinderen: Jake Thomas (geboren 1981), Rebecca Jeanne (geboren 1983) en Molly (geboren 30 juli 1990), die toevallig ook een actrice is.

Eric Forrester Leeftijd
Eric Forrester Leeftijd

Daarvoor was hij twee keer eerder getrouwd geweest, de eerste keer met danseres/actrice Juliet Prowse (1972-1979), met wie hij een zoon had, Seth, die in augustus 1972 werd geboren. John McCook is een schrijver die in de Verenigde Staten woont. Greater Los Angeles Area met zijn gezin.

Eric Forrester Leeftijd

bijna 66 jaar oud