Blogs

Emma Heesters Ouders

Emma Heesters Ouders: Emma Heesters (geboren op 8 januari 1996 in ‘s-Gravenpolder, Nederland) is een Nederlandse zangeres die vooral bekend is om haar covers van populaire liedjes die ze uploadt naar haar eigen YouTube-account. Heesters deed in 2004 mee aan het Children for Children festival als inzending uit de provincie Zeeland met het nummer 100 tiny parties, een winnende inzending.

Daarnaast heeft Heesters een platencontract en trad ze in 2019 op als voorprogramma van de band Boyce Avenue. Ook heeft ze haar eigen YouTube-kanaal waar ze versies van liedjes maakt. Heesters verscheen eind augustus in het Nederlandse televisieprogramma Beste Zangers, toen hij een lied zong.

Emma Heesters Ouders
Emma Heesters Ouders

Heesters is op 19 september 2020 te zien als deelnemer in het televisieprogramma Ik hou van Holland en op 21 november 2020 in de webserie Jachtseizoen van StukTV. Emma Heesters deed op 17 december 2020 mee aan het televisieprogramma I Can See Your Voice en werd als winnaar gekozen. Naast voetballer Wesley Hoedt heeft Heesters een romantische relatie met hem.

Emma Heesters is een zangeres die, als je nog nooit van haar hebt gehoord voor het programma Beste Zangers, dat zou moeten doen. Ze is een zangeres die ook nog eens een heel aantrekkelijk uiterlijk heeft. Maar ze is veel meer dan dat. In dit artikel informeren we je over de andere prestaties van Emma Heesters. Hallo, mijn naam is Emma Heesters.

Emma is geboren op 8 januari 1996 (ze is nu 25 jaar oud) in ‘s Gravenpolder, Nederland. Een kleine nederzetting in de provincie Zeeland. Deze jongedame is uitgegroeid tot een bekende Nederlander in dit kleine dorpje.

Emma Heesters Ouders
Emma Heesters Ouders

Haar moeder heet Willian Heesters en ook zij is actief in de wereld van het muziektheater. Ze richtte het speelhuis ‘De Mythe’ op in het plaatsje Goes. Ze heeft 15 jaar in de raad van bestuur gezeten en is actief in de buurt en de gemeenschap in het algemeen. Als erkenning voor haar inzet in 2019 kreeg ze een lintje.

Als gevolg daarvan is zij verheven tot de rang van Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Ludo Heesters is Emma’s vader en werkt als muzikaal leider en dirigent bij Willian’s theater.
Ze werken samen aan projecten en het is duidelijk dat ze hun muzikale en theatrale vaardigheden hebben doorgegeven aan hun dochter Emma.

Emma nam deel aan het Children for Children-festival toen ze nog maar acht jaar oud was in 2004, toen ze nog maar acht jaar oud was. Ze nam als vertegenwoordiger van Zeeland deel aan deze wedstrijd. Ze was overwinnaar! Zo is ze de trots van Zeeland en is ze regelmatig te zien in de provinciale media.

Emma Heesters Ouders
Emma Heesters Ouders

Emma Heesters was een van de eersten die video’s op YouTube plaatste. Haar account is volgens haar op 3 mei 2008 gestart. Het is onduidelijk of ze op het moment van het incident al muziekvideo’s maakte.

Het is mogelijk dat deze ook zijn gewist. Het was in januari 2019 toen ze de mijlpaal van een miljoen volgers op YouTube bereikte, en sindsdien gaat het snel.

Inmiddels heeft ze per juni 2021 4,1 miljoen abonnees en veel Nederlanders kennen haar naam. Ze is te zien in een aantal Nederlandse televisieprogramma’s en werkt regelmatig samen met verschillende muzikanten en artiesten.

Emma Heesters Ouders