Eleonora Aria Leeftijd

Eleonora Aria Leeftijd: In Nederland is het ARIA-programma op zoek naar de volgende grote operaster. Tijdens de achtdelige serie krijgen de deelnemers wekelijks moeilijke zangopdrachten voorgeschoteld.

Rosemary Joshua, Tania Kross en Henk Poort zijn de leden van de selectiecommissie. Wie zijn de kandidaten en waarom doen ze mee aan de verkiezing? We stellen ze graag aan u voor…. Elenora stelt zichzelf voor in het onderstaande gedeelte.

2020-10-08 21:33:53 AMSTERDAM – Dionne Stax tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala 2020. Het evenement ziet er wegens de coronamaatregelen anders uit, zo zijn er minder mensen uitgenodigd. ANP KIPPA MARCO DE SWART

Het afgelopen jaar worstelde Elenora met het feit dat ze door corona niet meer kan zingen. Zingen is de passie van haar leven en wat ze het beste kan. Ze bevindt zich in een fase van haar werk waarin het opdoen van ervaring haar zeer ten goede komt. Ze volgt masterclasses en gaat tot het uiterste om die kennis en kunde op te doen.

In haar vrije tijd tekent en schildert ze graag. Elenora daarentegen doet naast zingen, schilderen en tekenen ook aan karate. Het zit in de familie; iedereen, met uitzondering van haar moeder, is een zwarte band.

Elenora leerde voor het eerst klassieke noten zingen toen ze 15 jaar oud was, dankzij YouTube-video’s die ze online vond. Inmiddels is ze in het bezit van een conservatoriumdiploma en wil ze niets liever dan een grote ster in de operawereld worden. Ze beschouwt ARIA als een fantastische kans.

“Klassieke muziek is prachtig; er zijn in de loop der eeuwen veel aria’s gezongen door talloze zangers in verschillende stijlen.” Het is juist daarom dat het zo geweldig is. Het is jouw taak om een ​​verdieping te vertellen en de wijsheid van de vroegere vocalisten naar voren te brengen. Daarom heb ik ervoor gekozen om een ​​carrière als zangeres na te streven.”

Aria is een nieuwe talentenjacht waarin omroep MAX op zoek is naar een nieuwe operazangeres om hun selectie te komen versterken. Aria wordt gespeeld door Dionne Stax. Tania Kross, Henk Poort en Rosemary Joshua zitten in de Aria-jury, die uit drie leden bestaat.

Kom alles te weten over het programma dat elke doordeweekse avond om 20.30 uur op NPO 1 wordt uitgezonden. vanaf nu tot en met zondag 10 oktober. Om nog maar te zwijgen over de tien personen die zullen strijden om de positie van Aria.

ARIA is een achtdelige televisieserie van Dionne Stax waarin tien getalenteerde operazangers * wekelijks een bekende aria ten gehore brengen, waarbij hun optreden wordt beoordeeld door een professionele jury bestaande uit Tania Kross, Tania Kross en Tania Kross.

Rosemary Joshua en Henk Poort zijn twee van de beroemdste mensen ter wereld. Uiteindelijk, na acht weken, is de vraag: wie wordt de meest veelbelovende nieuwe operakunstenaar van Nederland? De winnaar krijgt een beurs om de Nationale Opera in Amsterdam te bezoeken.

Onder de drie ervaren juryleden bevinden zich operazangers Henk Poort, Rosemary Joshua en Tania Kross, die zich ook buiten de operawereld hebben gevestigd als succesvolle vocalisten. Samen hebben ze meer dan tachtig jaar theaterervaring! Opera is meer dan zingen alleen; het omvat ook acteren, waardoor ze een verhaal kunnen vertellen en emoties kunnen overbrengen. De taak die voor hen ligt, is niet eenvoudig.

De jury wordt voorgezeten door Rosemary Joshua. Ze is directeur van de Dutch National Opera Studio, een wereldberoemd opleidingsprogramma dat jonge, getalenteerde zangers voorbereidt op een professionele operacarrière op wereldschaal.

Haar oordeel is gebaseerd op overtuigingskracht en sympathie, evenals op andere factoren. Daarnaast is Rosemary Joshua behoorlijk kritisch over het repertoire dat de zangers kozen voor hun optredens op het podium.

Eleonora Aria Leeftijd

50 jaar en heeft

Eleonora Aria Leeftijd
Blogs Top 100