Dotan Relatie: Dotan maakte op dat moment een moeilijke tijd door. In het programma Waar Is de Mol? is de Mol nergens te vinden. Hij beschrijft die periode, evenals zijn relatie met zijn vriend, de eerste keer dat hij erover praat.

Dotan wordt geïnformeerd door het personage Where is the Mole? dat hij zijn seksuele geaardheid nooit heeft onthuld, omdat dit nadelig zou zijn voor zijn baan. Hij was zich er al zijn hele leven van bewust, maar hij had er nooit zijn gevoelens over uitgesproken.

“Dat is iets wat ik me altijd een beetje heb herinnerd”, geeft hij toe. Het heeft lang geduurd om te komen waar ik nu ben en mezelf te accepteren voor wie ik ben en tevreden te zijn met wie ik ben.

Dotan Relatie
Dotan Relatie

Na onthullingen dat Dotan nepaccounts aanmaakte in naam van fans, werd de reputatie van Dotan vorig jaar zwaar beschadigd. Dotan bespreekt ook de tijd dat hij uit de kast kwam voor zijn vader, die hij tot in detail beschrijft. “Het heeft lang geduurd voordat hij ermee in het reine kwam”, zegt de auteur. “Het was een moeilijk gesprek om te hebben.”

Als het over zijn vriend gaat, zegt hij: “Ik zou graag kinderen willen hebben, trouwen en al die dingen doen.” Mijn uiteindelijke doel in het leven is om de rest van mijn dagen met hem door te brengen.” Dotan, die tot voor kort nooit echt over liefde in zijn liedjes heeft geschreven, heeft hier een rationele verklaring voor.

Hij had nooit ware liefde ervaren totdat hij Grant ontmoette, een vriend van de middelbare school. In een interview met NU.nl stelt de zanger dat hij met Grant voor het eerst heeft meegemaakt dat zijn leven op zijn kop wordt gezet door iemand anders dan hijzelf.

“Omdat ik mijn persoonlijke leven liever privé hield, schreef ik niet veel over liefde in mijn dagboek. Ik wilde de details van wat er gebeurde heel privé houden. Maar dat kwam deels omdat ik nog niet het gevoel had gehad dat ik je leven totaal op zijn kop gezet door iemand anders. had uit de eerste hand kennis van gehad

Dotan Relatie
Dotan Relatie

Nu ben ik bereid om wat kwetsbaarder te zijn “”Satellites” is de titel van het nieuwe album van de zanger, dat vrijdag werd gelanceerd.

Denk aan het feit dat hij het nummer With You heeft gemaakt over zijn langdurige partner, met wie hij sinds 2019 een relatie heeft. De zinsnede If the world is going up in flames, I just want to sleep with you (if the world gaat in vlammen op, ik wil gewoon bij je liggen) is prominent aanwezig in het nummer.

Ik geef toe dat daar een heel persoonlijk verhaal achter zit, en ik was niet echt van plan om het te delen, maar voel je vrij”, zegt Dotan giechelend. “De laatste week voordat we terugvlogen naar Nederland, brachten we de het grootste deel van onze tijd samen in Los Angeles, waar veel gebeurde in de wereld.

Onze ogen ontmoetten elkaar toen we op de grond lagen, elkaar aanstaarden en zeiden: ‘Als de wereld vergaat, dan weet ik in ieder geval dat ik bij je wil zijn tot de allerlaatste seconde dat ik kan. ‘”

Dotan Relatie
Dotan Relatie

“Die emotie maakte me op dat moment zo ontzettend blij”, herinnert Dotan zich liefdevol. ‘Net toen ik op het punt stond overeind te springen, zei ik tegen hem: ‘Het spijt me schat; Ik hou van je, maar hier zit een liedje in.”

Toen schreef ik in korte tijd With You, en dat bleek voor mij de perfecte afsluiter van het album. Tijdens het eerste nummer, No Words, ben ik op zoek naar een verbinding en voel ik me losgekoppeld van alles, en tijdens het laatste nummer ben ik in staat om die verbinding te maken. Het is representatief voor de reis die ik heb meegemaakt.”

Dotan Relatie