Blogs

Domien Verschuuren Relatie

Domien Verschuuren Relatie: Ortál Vriend (geboren op 7 september 1992 in Hoorn, Nederland) is een Nederlands-Israëlische acteur. Vriend voltooide haar middelbare school bij de Regionale Scholengemeenschap Enkhuizen voordat ze haar bachelor behaalde aan de Toneelacademie Maastricht, die ze in 2016 behaalde.

Ze is vooral bekend van haar rol als rechercheur in de Nederlandse politiedramaserie Flikken Rotterdam (2018-heden), waarin ze een van de hoofdpersonen van de serie is.

Ze staat ook bekend om haar rollen in andere films en televisieprogramma’s, waaronder Celblok H, 4JIM en Mocro Mafia. In 2019 nam ze deel aan het AVROTROS-programma De IJzersterkste, waar ze op de tweede plaats eindigde.

Domien Verschuuren Relatie
Domien Verschuuren Relatie

Als je veel tijd hebt besteed aan het kijken naar Flikken Maastricht of Flikken Rotterdam, dan ken je haar ongetwijfeld. Ortál Vriend is een jonge actrice die al een aantal prachtige rollen in televisieseries heeft gekregen.

Met een lange en succesvolle carrière voor de boeg, denken we dat ze een grote kans op succes heeft in de filmindustrie. Houd haar in de gaten want ze is Ortál Friend, en ze moet gerespecteerd worden!

Ortál Vriend werd geboren op 7 september 1992 in Hoorn, in de provincie Noord-Holland. Haar voorouders zijn van Nederlandse en Israëlische afkomst. Haar passie voor theater en acteren is hoogstwaarschijnlijk een gevolg van haar tijd doorgebracht in Hoorn.

Ortál ging naar de middelbare school bij de Regionale Scholengemeenschap Enkhuizen, die in Nederland is gevestigd. Nadat ze hier klaar was, verhuisde ze van het landelijke Noord-Holland naar het heuvelachtige Limburg. Ze ging naar Maastricht om drama te studeren aan de Toneelacademie Maastricht. Ze studeerde in 2016 af aan deze instelling met een graad in acteren.

Na haar opleiding trad ze op als actrice in een aantal Nederlandse tv-shows en films. Ze heeft al een lange lijst van prestaties op haar naam staan. Ortál begon in films te werken toen hij nog studeerde aan de Maastricht University of Arts and Sciences. Ze speelde Anouk in de film ‘4JIM’ uit 2015, waarin ze lovende kritieken kreeg.

Domien Verschuuren Relatie
Domien Verschuuren Relatie

Deze video gaat over een achttienjarige jongen genaamd Jim, die uiteindelijk kankervrij is na een uitgebreide chemotherapie. Hierna begint hij aan zijn eerste zomer, die hij doorbrengt met zijn vriendenkring, die er allemaal enthousiast over zijn. Ze zijn bereid tot het uiterste te gaan voor Jim. Anouk, een maat van Jim, wordt in de film gespeeld door Ortál Vriend.

Ortál Vriend is vooral bekend van de televisieserie Flikken Rotterdam, waarvoor hij nu het vijfde seizoen opneemt. Ze heeft een significante rol in deze serie en maakt er sinds seizoen 3 deel van uit. Noucha van Vliet wordt gespeeld door Ortál in de rol van de detective.

Domien Verschuuren Relatie
Domien Verschuuren Relatie

Flikken Rotterdam is via een brug verbonden met Flikken Maastricht. Volgens Victor Reinier, de schrijver van de twee series, is er een relatie tussen beide vanwege karakterovergangen.

In het geval van Ortál is dit echter niet helemaal waar. In Flikken Rotterdam speelt ze een heel ander personage en speelt ze een aanzienlijk grotere rol dan in Flikken Maastricht.

Domien Verschuuren Relatie

Write A Comment