Blogs

Do Expeditie Robinson Leeftijd

Do Expeditie Robinson Leeftijd: Dit seizoen van Expeditie Robinson is het eenentwintigste reguliere seizoen van de Nederlandse versie, waarin deelnemers worden gevolgd terwijl ze proberen te overleven op een onbewoond eiland terwijl ze tegen elkaar strijden om de titel ‘winnaar’.

Sinds zondag 29 augustus 2021 zendt RTL 4 dit seizoen in zijn geheel uit. In plaats van één keer per week te worden uitgezonden, zoals in voorgaande seizoenen het geval was, wordt dit seizoen twee keer per week uitgezonden op donderdag en zondag.

Do Expeditie Robinson Leeftijd
Do Expeditie Robinson Leeftijd

Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels zullen ook dit keer de seizoenspresentatie in handen hebben. De show werd gefilmd in Kroatië van half mei tot half juni in 2021.

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat het 21e seizoen in juni en juli 2020 zou worden opgenomen, terwijl de show in augustus van dat jaar in première zou gaan. Vanwege de coronapandemie werd het destijds echter onverstandig geacht om naar de Filipijnen te reizen.

Omdat het destijds niet mogelijk was om een ​​geschikte alternatieve locatie te vinden, werd de productie voor het 21e seizoen voorlopig stopgezet.

De productie begon in het voorjaar van 2021 en er werd een nieuwe opnamelocatie voor dit seizoen gekozen die handiger was voor de cast en crew, met name Kroatië. Op 9 augustus 2021 werd onthuld dat de eerste kandidaat twintig dagen voor aanvang van het 21e seizoen bekend zou worden gemaakt.

Do Expeditie Robinson Leeftijd
Do Expeditie Robinson Leeftijd

Aan de hand van promotievideo’s die in de dagen daarna via de social media kanalen van het programma werden verspreid, is een aantal kandidaten bekend gemaakt.

Op 29 augustus 2021 werden 8 extra leden onthuld, waarmee het totaal aantal deelnemers op 32 kwam. Dit waren oud-deelnemers die een tweede kans kregen om zich te bewijzen. Deze kandidaten waren te zien in de tweede aflevering van het seizoen.

Veteranen Tweede Kanseiland nemen het op tegen de drop-outs van Familie De Bevereiland in de meest actuele aflevering van de populaire Nederlandse televisieserie. Elk van de kandidaten is van mening dat zij in staat zullen zijn om mee te dingen naar een positie in de fusie. Waar ze niet van op de hoogte zijn, is dat ze al vóór de start van de klinische proef fusie hebben bereikt.

De fusionmaaltijd is nog in volle gang als Do samen met Sterrin en Annemiek de finish bereikt. Ze ziet de hamburgers en patat van het fusiondiner voorbij komen, ook al hebben ze hun eerste opdracht van de proef nog niet eens af. Dan geeft Nicolette het goede nieuws: alle kandidaten lopen nog, dus Do is nog niet uit de running.

Do Expeditie Robinson Leeftijd
Do Expeditie Robinson Leeftijd

“Ik zit er nog middenin. Het is niets minder dan een wonder” Do reflecteert op het verleden via een Instagram Stories-video. “Ik had de slechtste prestatie ooit op de test. Het leek een beetje oneerlijk dat ik door mocht gaan, maar” vervolgt ze.

“Van mijn kant heb ik nagedacht over het feit dat we al een aantal dagen op het eiland hadden doorgebracht. Het zou heel teleurstellend zijn als je niet door zou gaan. Dit jaar in Robinson was ik echter volledig verrast en ik’ Ik heb gewoon geluk dat ik door kon gaan.”

Do Expeditie Robinson Leeftijd

ongeveer 40 jaar oud

Do Expeditie Robinson Leeftijd