Dinand Woesthoff Lengte

Dinand Woesthoff Lengte: Marco Frank Ferdinand (Dinand) Woesthoff werd geboren op 6 september 1972 in Gorinchem, Nederland, en is een Nederlandse zanger. Hij was de zanger van de Nederlandse rockband Kane, die was gevestigd in Den Haag.

Woesthoff komt oorspronkelijk uit Gorinchem, waar hij zijn opleiding volgde aan het Merewade College. Sinds zijn studententijd woont hij in Den Haag. Hij is geboren in Indonesië met een Indonesische vader en een Nederlandse moeder, en hij heeft een zus. Na het vormen van de band Kane met gitarist Dennis van Leeuwen in 1998, bracht Woesthoff in 1999 de single “Where Do I Go Now” uit, wat de groep naar succes hielp.

Dinand Woesthoff Lengte
Dinand Woesthoff Lengte

In Las Vegas stapte hij op 17 september 2003 in het huwelijksbootje met de Nederlandse actrice Guusje Nederhorst, met wie hij op 29 juni 2003 een zoon kreeg, en samen hebben ze twee kinderen. Nederhorst overleed op 29 januari 2004, op 34-jarige leeftijd, na de diagnose borstkanker.

Daarna produceerde Woesthoff een herdenkingssingel, Dreamer (Gussie’s Song), die een hit werd in het Verenigd Koninkrijk. Dit nummer, waarvan de opbrengst (273.000 euro) gedoneerd werd aan KWF Kankerbestrijding, piekte op nummer één in de hitparade en werd enkele maanden later platina. Op 30 mei 2009 hertrouwde Woesthoff, dit keer met Lucy Hopkins, een Britse vrouw. Zij zijn de ouders van drie kinderen: twee zonen en een dochter.

Dinand Woesthoff Lengte
Dinand Woesthoff Lengte

Woesthoff was van 2015 tot 2016 te zien als jurylid in het RTL 4 televisieprogramma Superkids. In 2011 kwam er een einde aan de band Kane en daarna heeft Woesthoff zijn tijd en energie besteed aan de creatie en promotie van de film Woezel & Pip In Zoektocht van de Sloddervos!, uitgebracht op 20 januari 2016, en gebaseerd op een kinderboek geschreven door Guusje Nederhorst.

Dinand Woesthoff Lengte
Dinand Woesthoff Lengte

Bij de Tweede Kamerverkiezingen van 2017 werd Woesthoff genoemd als lijstduwer voor de Partij voor de Dieren, een van de partijen die kandidaat was. Dinand Woesthoff (bijnaam:) is geboren op 6 september 1972 in Gorinchem en is een Nederlandse acteur en zanger.

De muzikant staat bekend om zijn werk aan Kane in 2021. Dinand Woesthoff werd geboren onder het teken Maagd en is momenteel 49 jaar oud.

Dinand Woesthoff Lengte

bijna 1 m en 8 inch