Demi Van Wijngaarden Leeftijd

Demi Van Wijngaarden Leeftijd: In 1998 ontdekte Demi van Wijngaarden (geboren op 8 november 1998) uit Zwaag haar natuurlijke zangkwaliteiten toen ze negen jaar oud was. Na drie jaar neemt ze de beslissing om meer tijd en energie te besteden aan haar hervonden interesse.

Dit betaalt zich bijna snel terug. Demi zegevierde in de eerste editie van The Voice Of Westfriesland, die plaatsvond in juli 2012. Demi is pas 13 jaar oud op het moment van het incident. Niet lang daarna wint ze ook een talentenjacht in Purmerend, het begin van haar zangcarrière.

Demi Van Wijngaarden Leeftijd
Demi Van Wijngaarden Leeftijd

Het lijkt alsof Demi overal optreedt waar ze gaat, en ze doet veel ervaring op op zowel grote als kleine podia door het hele land. Demi volgt zanglessen bij Gabor Postma, zangcoach bij de Pop-Up! in Hoorn, sinds 2012.

Gabor pikt Demi op na The Voice Of Westfriesland en herkent meteen de potentie in Demi, die inmiddels zong bij de Zangschool Pop-Up.

Demi Van Wijngaarden Leeftijd
Demi Van Wijngaarden Leeftijd

Dan is er de carrière van Demi, die onlangs naar nieuwe hoogten steeg na haar verschijning in het derde seizoen van het populaire RTL-programma The Voice Kids! Door tijdens haar blinde auditie “Something’s Got A Gold On Me” op te voeren, gooit ze de jury van hun stoel en wordt ze gekozen door een geërgerde Marco Borsato. “Ik kan me geen liveshow voorstellen zonder Demi!” Zegt Marco wanneer hij besluit Demi mee te nemen naar de live finale van The Voice Kids in februari 2014, en Demi stemt daarmee in.

Door haar overweldigend positieve Blind Auditions tijdens The Voice of Holland 2017/2018 heeft Demi van Wijngaarden al haar stempel gedrukt op het seizoen, waarmee ze aantoont dat ze de potentie heeft om een ​​sterke kandidaat te zijn om de competitie te winnen. Ze hoopt dat ze door voor Ali B als team te kiezen, de coach had gevonden die haar capaciteiten het beste aanvult en waarmee ze Nederland kan blijven verbazen.

Demi Van Wijngaarden Leeftijd
Demi Van Wijngaarden Leeftijd

Demi van Wijngaarden (geboren op 8 november 1998 in Zwaag, Nederland) is een Nederlandse zangeres. Alum Demi van Wijngaarden, beter bekend onder haar artiestennaam Demi, deed mee aan het derde seizoen van The Voice Kids.

Ze bereikte de finale als lid van het Marco Borsato-team. Daarvoor, in juli 2012, had ze de eerste editie van The Voice of West Friesland competitie gewonnen. Haar single “Twisted Sistas” werd uitgebracht op 14 juni 2013 en is door haar geschreven. Volgens iTunes piekte de single op nummer 20 in de hitlijsten.

Demi Van Wijngaarden Leeftijd

bijna 29 jaar oud

https://www.youtube.com/watch?v=Z4Q3DWpUNxI
Demi Van Wijngaarden Leeftijd