Danny de Munk Leeftijd

Danny de Munk Leeftijd
Danny de Munk Leeftijd

Danny de Munk Leeftijd: Dennis “Danny” de Munk (geboren 19 februari 1970 in Amsterdam) is een Nederlandse acteur, zanger, musicalartiest en voormalig kindsterretje die in verschillende genres heeft gewerkt. Toen De Munk 13 jaar oud was, maakte hij zijn acteerdebuut in de Guido Pieters-film Ciske de Rat, waarin hij de hoofdrol speelde met Herman van Veen, die de rol van leraar speelde, en Willeke van Ammelrooy, die haar moeder speelde. Piet Bakker schreef de coming of age-trilogie (een reeks boeken) tussen 1941 en 1946 en speelt zich af in Nederland.

Danny de Munk Leeftijd
Danny de Munk Leeftijd

Danny de Munk zong ook de titelsong voor de film Ik voel me zo verdomd alleen, die in 1984 een hit was in Nederland en 14 weken lang aan de top van de Nederlandse Top 40 bleef staan ​​(3 weken nummer één) .

Danny de Munk Leeftijd
Danny de Munk Leeftijd

Zijn grote acteer- en zangcarrière ging door tussen 1986 en 1991, maar hij begon een nieuwe carrière als muzikaal artiest in 1991 na een succesvolle pauze. Danny de Munk nam een ​​coverversie van Thomas Anders’ (van Modern Talking fame) nummer How Deep Is Your Love op voor het album Danny, dat in 1995 werd uitgebracht. In de film All Stars uit 1997 speelde hij een homoseksuele voetballer op een professionele voetbalteam. Vanaf nu treedt hij nog steeds op en heeft hij zijn eigen theatrale show.

Danny de Munk Leeftijd

Danny’s track Toch lf Lekker Zo kwam afgelopen september uit. De Munk is sinds 1998 getrouwd en moeder van twee kinderen, een meisje en een zoon. Danny de Munk werd op 25 april 2008 verheven tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Danny de Munk (bijnaam:) werd geboren op 19 februari 1970 in Amsterdam, Nederland. Als zoon van Joop De Munk en Ria de Munk verwierf hij in 2021 bekendheid als acteur en zanger met rollen in Ciske de Rat, Blood Brothers en Pump Boys. Hij is de jongste van drie kinderen. Danny de Munk is geboren onder het teken Vissen en is momenteel 51 jaar oud.

Danny de Munk Leeftijd

hij is nu 51 jaar oud.