Chris Zegers Ziek: Dirk Christiaan (Chris) Zegers, oorspronkelijk afkomstig uit Zeist, is een Nederlandse acteur, muzikant en televisiepresentator, geboren op 7 februari 1971. Zegers studeerde economie aan de Rijksuniversiteit Groningen.

In de maanden na zijn afstuderen nam hij een positie in in Singapore als junior consultant voor een Chinees bedrijf. In 1996, terwijl hij op vakantie was in Nederland, werd hij gecast voor de dan geldende Heineken-reclamecampagne.

Chris Zegers Ziek
Chris Zegers Ziek

Daarom besloot hij acteerlessen te volgen en zich in te schrijven bij een castingbureau, wat leidde tot zijn eerste professionele ervaring met werken voor de camera. Hij kreeg zijn eerste acteerbaan in de VARA-televisieserie Oppas!!!. Hij verwierf nationale bekendheid in het personage van Sasza Nagy in de televisieserie On the Way to Tomorrow, waarin hij verscheen. Een aantal televisieprogramma’s volgden, waaronder All Stars, Hartslag, Girls of De Wit, Van God Los en Van God Los 2.

In 2004 werd hij uitgeroepen tot kampioen van de BNN National IQ Competition. Zijn eerste commerciële optreden was voor Zwitserleven verzekeringen in 2006, ter vervanging van Huub Stapel als het nieuwe gezicht van het bedrijf. Hij blijft verschijnen in advertenties voor het bedrijf.

Chris Zegers Ziek
Chris Zegers Ziek

In 2011 nam hij deel aan de Dakar Rally in een racetruck en eindigde hij als 19e in het algemeen klassement. Seizoen 15 van Wie is de Mol?, uitgezonden op de AVRO, had Zegers als gastrol. hij verliet de show in de negende aflevering, net voor de seizoensfinale.

In het winterseizoen van 2015 was hij finalist in de competitie De Slimste Mens. Chris reist sinds 2001 de wereld rond en heeft voor verschillende reisorganisaties gewerkt. Hij levert regelmatig bijdragen aan 3 op Reis, waar hij een van de presentatoren is.

Dat Chris Zegers niet meer zo jeugdig en fruitig blijkt te zijn, wordt hem tegenwoordig regelmatig onder de aandacht gebracht. Dat vertelt de tv-presentator in het Partymagazine, dat regelmatig verschijnt.

Zegers kan het niet helpen, maar erkent dat de jaren zich beginnen op te stapelen en dat hij niet langer een hunk is. Dat was een aspect ervan. Kijk, ik heb een gezin met twee jonge kinderen, en de nachten kunnen soms heel moeilijk zijn. “Het is bekend dat ik op televisie kwam in spijkerbroek, met onverzorgd haar en met grote tassen van de avond ervoor”, legt de gastheer uit.

Ondanks dat Chris Zegers vaak wordt aangeduid als ‘de mooiste man ter wereld’ of ‘de man met wie vrouwen een affaire zouden willen hebben’, doet de presentator geen moeite om die onderscheidingen te verdienen. Naar eigen zeggen gelooft hij niet dat hij ‘buitensporig ijdel’ is.

“Ik heb bijvoorbeeld geen tatoeages. Ik doe ook mijn best om een ​​redelijke conditie op peil te houden. En dat kan ik zonder al te veel moeite, mede omdat ik altijd al een beetje een een ijveraar”, onthulde de 47-jarige omroep in een interview met Playboy magazine.

Chris Zegers Ziek
Chris Zegers Ziek

Daarnaast maakt Zegers geen gebruik van botox. ‘Denk je dat je gek bent? Ik heb altijd graag bier gedronken, en de volgende dag, ondanks dat ik met mijn hoofd in de plooien zat, ging ik er opgewekt naar terug.’

Degenen die Zegers de mooiste man van Nederland vinden, maken volgens hem zichzelf belachelijk. Tegelijkertijd dient het als een zachte streling van zijn ego. “Afgezien daarvan ben ik me er ook van bewust dat seksuele aantrekkingskracht een vluchtig fenomeen is.”

“Twintig jaar geleden werd ik af en toe benaderd door een jong meisje en vroeg of ik met haar op de foto wilde; tien jaar geleden kwamen aardige jonge meisjes naar me toe en vroegen me dit om hun moeder te plezieren; onlangs kwamen aardige jonge meisjes naar me toe. mij en vraag me dit om hun oma tevreden te stellen.”

Chris Zegers Ziek